Розумне вікно від Winkhaus — activPilot Comfort PADM з новим модулем

Розумне вікно від Winkhaus — activPilot Comfort PADM з новим модулем

Якщо Ви замислюєтесь про нове вікно, то вже зараз варто придивитися до його розумного варіанту. Технології виробництва розумних вікон постійно розвиваються, пропонуючи споживачам нові вигоди.

Розумне вікно від Winkhaus — це activPilot Comfort PADM, віконна система, у якій поєднані інноваційні технології та функціональний дизайн. Завдяки новій платі з модулем радіозв’язку EnOcean, система activPilot Comfort PADM інтегрується з серверами розумного будинку, такими як wibutler, Eltako. Також легко поєднується з іншими інтелектуальними системами: датчиками якості повітря, клімат-контроль, інтегруються в систему управління сигналізацією, освітленням та опаленням. Розумне вікно Winkhaus activPilot Comfort PADM— це новий вимір комфорту та прагнення до досконалості.

Вікна в будинку не тільки пропускають світло в приміщення. Вони також є важливою частиною енергозбереження і контролю доступу до будинку.
Розумні вікна відмінно пристосовані під загальну систему розумного будинку, бо мають безліч корисних функцій:

1) Автоматизація розумних вікон дозволяє не тільки управляти ними дистанційно, а й завдяки своїй системі самоконтролю, вікна незалежно регулюють мікроклімат в приміщенні: при необхідності вони закриваються або ж встановлюються на провітрювання. Можна також задати певний сценарій для вікон, щоб вони закривалися і відкривалися в певний час.

2) Розумні вікна забезпечують природну вентиляцію приміщення коштом вільної циркуляції повітря. Завдяки особливій конструкції, в приміщення йде постійний приплив свіжого повітря. При цьому цю функцію не можна порівняти з провітрюванням, бо при природній вентиляції немає протягів.

3) Однією з важливих характеристик розумних вікон є протизламна система. Крім сучасної протизламної фурнітури, вікно можна підключати через приховані датчики до пульта охорони. Таким чином, розумні вікна забезпечують підвищену безпеку приміщення від злому і проникнення зловмисників.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+38 044 390 29 93+380 44 390 2993
+38 044 390 29 95+380 44 390 2995
Ідентифікатор: 19854