Вікна REHAU: презентація компанії на форумі з енергоефективності у Рівному
REHAU

Вікна REHAU: презентація компанії на форумі з енергоефективності у Рівному

23-24 листопада у Рівному відбувся Міжнародний бізнес-форум «Велике Рівне. Енергоефективність-2018», присвячений пошукам нових шляхів оптимізації енергоефективних процесів в регіоні, а також знайомству з досвідом країн, які випереджають нас у сфері енергомодернізації.

Окрім обговорення державної стратегії реформування житлового сектору, державних і муніципальних проектів підтримки енергоефективності, їхніх переваг та подальших перспектив, в рамках Форуму було проведено серію лекцій та майстер-класів з термомодернізації та комплексної санації житлового фонду.

New Content Item
З презентацією «Енергоефективні вікна REHAU. Технології виготовлення і монтаж» виступив заступник директора з міжнародних проектів REHAU Олексій Біленко. Ми попросили пана Олексія прокоментувати перебіг заходу та його особисті спостереження:
– Насамперед хочу подякувати організаторам Форуму за запрошення до участі та високий представницький рівень заходу. Дуже приємно було побачити високу синергію органів державної та муніципальної влади, фахівців, освітніх закладів та бізнесу. Якщо в перший день Форуму мова йшла про програми підтримки термомодернізації: державні, місцеві, з залученням міжнародних фінансових інституцій і програм, то другий день був призначений практичному досвіду реалізації проектів з санації будівель і споруд. Адже, основним можливим шляхом підвищення енергонезалежності та скорочення енергоспоживання і, відповідно, зменшення комунальних платежів за тепло, є саме шлях до термомодернізацій та підвищення енергоефективних характеристик наших будівель. Великі можливості для цього відкриє Фонд Енергоефективності, який розпочне свою роботу в наступному році.
Важливою темою обговорення усі дні Форуму була тема навчання фахівців та підготовки аудиторів для сертифікації будівель. Саме з цією метою у співпраці з Національним університетом водного господарства та природокористування, а також за підтримки Авторизованого Партнера REHAU компанії «Реноме Партнер» був урочисто відкритий Центр енергоефективності, який має на меті стати не тільки навчальним центром, а й консультативною діалоговою платформою для спілкування на усіх рівнях зацікавлених темою енергоефективності рівнян. До речі, вже найближчим часом інженерами компанії REHAU буде розроблений спеціальний навчальний курс для студентів та викладачів університету.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19926