Meesenburg Ukraine рада представляти вам кращі рішення!

Meesenburg Ukraine рада представляти вам кращі рішення!

Найчастішою формою нижнього примикання вхідних дверей є поріг. Якщо розглядаємо вікно, то примикання за допомогою підвіконної планки або рами. Для цього був розроблений цокольний ізоляційний профіль -blaugelb з PVC / EPS.

Він надійно і міцно стикується з профілем рами за допомогою паза, забезпечуючи чудову ізоляцію нижнього вузла примикання, критичного, з теплотехнічної точки зору.

Для кріплення до підлоги використовується відповідний куточок. З'єднання типу "шип-паз", між порогом і цокольним ізоляційним профілем blaugelb, герметизується гібридним полімером blaugelb.
На фото приклад, яким чином виконана підготовка, установка цоколя blaugelb, заливка підлоги, з подальшою установкою віконних конструкцій.
Цокольний і цокольний ізоляційні профілі blaugelb EPS
Застосовується для оптимальної тепло- і гідроізоляції вікон, вхідних і балконних дверей.

Відрізняється високою міцністю і стійкістю до деформації. Може застосовуватися для розширення всіх віконних елементів і в якості підставочного енергоефективного профілю для розсувних конструкцій.

інноваційне з'єднання «ластівчин хвіст» забезпечує геометричне замикання і можливість формування відрізків будь-якої довжини.

Щільність матеріалу дозволяє витримувати великі навантаження.
У нашому асортименті кілька видів теплоізоляційних профілів, ширина у всіх профілях однакова 64 мм. Висота і довжина 1175 мм, 3080 мм відповідно.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 232 XX XX +380 44 232 0876
+380 44 232 XX XX +380 67 574 8572
Ідентифікатор: 20016