Вийти за межі: Більше захисту. Більше комфорту

Вийти за межі: Більше захисту. Більше комфорту

Windo Lviv 2019
10-12 вересня у Львові відбулась міжнародна виставка Windo Lviv 2019, присвячена інноваціям у сфері рішень для вікон, дверей, скла та обладнання. Серед найкращих виробників та експертів, звичайно, знайшлось місце і для Winkhaus. Команда Winkhaus, разом з кращими партнерами-виробниками вікон, презентували абсолютно новий для України проєкт — справжню екосистему smartWinkhaus.

Чому екосистема? Тому що Winkhaus буквально вийшов за рамки віконного проєму та запропонував комплексне рішення, що робить вікна та двері органічною частиною розумного будинку. Це крок в майбутнє, яке згодом стане повсякденністю. Дійсно, справжній smart-будинок робить життя простішим, зручнішим і безпечнішим. І перш ніж наповнити простір розумними гаджетами, варто подбати про захист будинку ззовні. Саме для цього і створені інноваційні продукти Winkhaus. Кожне рішення — не данина моді, а здоровий глузд, втілений у конкретних технологіях.

activPilot Comfort PADM — віконна автоматична система, що забезпечує ефективну вентиляцію, зручну автоматизацію рутинних функцій та безпрецедентний рівень захисту у режимі комфортного провітрювання.

Відбиток пальця замість ключа, автоматичне та супернадійне замикання — все це розумна система замків для вхідних дверей blueMatic EAV3, що поєднує механічний опір та електронний захист.

blueCompact — безпровідна система смарт-ключів та циліндрів з дистанційним керуванням, що стоїть на варті Вашого розумного будинку.

activPilot Concept — інноваційні датчики для систем пультової охорони, які в кілька разів збільшують шанси затримати зловмисників на гарячому.

Atrium HS Comfort Drive - велика розсувна панорамна система з автоматичним керуванням, що з'єднує потужну механіку та ультрасучасну електроніку.

Всі ці системи легко інтегруються до систем розумного будинку. Все — безпечне й комфортне. Все можна було протестувати та відчути на дотик на стендах наших партнерів — компаній «Вікно Плюс», «Віконда» та «Вікна Перфект».
Як бачите, коли мова йде про інновації, Winkhaus дійсно має що сказати. А якщо вам більше подобається дивитись і слухати, пропонуємо зануритись в чудову атмосферу Windo L'viv 2019 та переглянути наші відео спогади з події. Виходьмо за межі разом!

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+38 044 390 29 93+380 44 390 2993
+38 044 390 29 95+380 44 390 2995
Ідентифікатор: 20568