Установку вікон і дверей тепер вибираємо за складністю монтажу
OKNA.ua

Установку вікон і дверей тепер вибираємо за складністю монтажу

Рівень енергоефективності та комфорту в приміщенні залежить не тільки від вікон, а й від їхньої установки. Знайти фахівців, навіть, для звичайного (базового) монтажу буває складно. Для монтажу за ДСТУ або, наприклад, монтажу розсувних систем, так щоби вони працювали й через п'ять років, знайти зовсім непросто.

Раніше компанії могли відзначити, що надають послуги монтажу, у вигляді етикетки Монтаж. Тепер додався фільтр Монтаж для пошуку компаній у каталозі вікна (okna.ua/ua/okna/)

Нова можливість вибрати компанію-інсталятора тепер ще більше спростить і прискорить пошук постачальника вікон для тих, кому потрібна довгострокова енергоефективність, монтаж складних систем або ремонт монтажного шва.

Для надійної й довговічної ізоляції приміщень застосовують монтаж за ДСТУ — різновид монтажу, під час якого монтажна піна доповнюються паро- та гідроізоляцією. Правильно проведений монтаж вікон і дверей необхідний для проходження випробувань та отримання паспорта будівлі вищого рівня енергоефективності, тим більше для будинків класу Active House.

Через OKNA.ua в пошуках вікон проходять щомісяця майже 160 тисяч користувачів. Етикетка Монтажу — третій параметр, за яким компанія може сформувати свою унікальну пропозицію в очах споживача. Два інших — етикетка Енергоефективності та етикетка Зламостійкості.
Безкоштовно отримати етикетку монтажу просто.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21026