Модернізація електромеханічних замків для вхідних дверей Roto Eneo
Roto
Roto Safe E Plug Play

Модернізація електромеханічних замків для вхідних дверей Roto Eneo

Використання електромеханічних замків для вхідних дверей в Україні ще не набуло масового характеру та для багатьох споживачів залишається лише мрією. Це справді найвищий рівень комфорту, коли вхідні двері можна відкрити за допомогою маленького брелока або з центрального пункту управління так, як ви це робите в автомобілі. Таке обладнання також підносить на новий рівень забезпечення захисту вашого житла, оскільки надається можливість постійного електронного контролю за станом дверей.
У новій серії замків Roto Eneo відсутня необхідність в прокладанні електричних кабелів, достатньо всього лише після кінцевого монтажу дверей вставити штекер у відповідний роз'єм.
Таким чином помилки при підключенні електронних компонентів повністю виключено, а саме підключення відбувається швидко та просто. Навіть не зважаючи на інтеграцію замка до системи охоронної сигналізації, будь-яка модернізація дверей не завдасть жодних незручностей та не вимагатиме присутності спеціаліста з обслуговування електронних систем.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21490