Компанія Roto вступає до лав учасників галузевої виставки «Fensterbau Frontale»
Roto
Голова Roto FTT Маркус Зандер

Компанія Roto вступає до лав учасників галузевої виставки «Fensterbau Frontale»

fensterbau/frontale 2022
Як глобальний фахівець з віконних та дверних технологій включаючи підрозділи по всьому світу, Roto безумовно стане одним з учасників провідної галузевої виставки, котра пройде з 29 березня по 1 квітня 2022 року. «Тим самим ми виконуємо обіцянку залишатися на виставці, дане нашим клієнтам і всьому професійному співтовариству рік тому, а також виконуємо свої зобов'язання перед компанією, що займається організацією виставки», - заявив Маркус Зандер. Це доводить надійність виробника, що особливо цінується партнерами по ринку в такий нестабільний період, пояснює Голова Правління Roto. І тут йдеться не лише про виконання зобов'язань щодо поставок або сервісу.

Поточна, переважно, успішна боротьба з пандемією вселяє надію на те, що виставка 2022 року може бути реалізована в живому форматі, як і планувалося, що дозволить повернутися до «давно забутого» особистого спілкування на міжнародному рівні.
Завчасно прийнявши рішення про участь у виставці, компанія Roto хоче ще раз підтвердити «реальну близькість до клієнта». Цей принцип знову може бути реалізований за допомогою звичного стенду в павільйоні №1 виставкового центру Нюрнберга. Зроблений крок допоможе швидко відновити сприятливу атмосферу для обміну інформацією та діалогу, не зважаючи на чотирирічну перерву.

Тепер завдання організаторів - розробити концепцію стенду для «Fensterbau Frontale» 2022, котра була б однаково безпечної і привабливою. «Що стосується підрозділу« Віконні і дверні технології» (FTT), то німецькі та іноземні відвідувачі виставки зможуть сміливо розраховувати на його присутність на цьому заході», - заявляє пан Зандер. Детальне планування вже почалося.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21756