Roto Patio Inowa виходить на ринок США
Roto
Roto Patio Inowa

Roto Patio Inowa виходить на ринок США

Протягом багатьох років сімейна компанія Gerkin Windows & Doors з Небраски, США, успішно позиціонує себе як лідера ринку, - говорить віце-президент з продажів та маркетингу Еван Джордж. Він працює в компанії вже 25 років.

Керівництво компанії Gerkin вперше ознайомилося з фурнітурою Roto Patio Inowa на Міжнародній будівельній виставці (IBS) в Лас-Вегасі у лютому 2019 року. Компанія вже давно планувала розробити рішення для розсувних систем з двох елементів, однак жодна традиційна система не відповідали вимогам Gerkin Windows & Doors з огляду на не достатню герметичність. Незабаром після розмови з компанією Roto керівництво прийняло рішення впровадити найвищий стандарт дизайну, функціональності і герметичності для північноамериканського ринку за допомогою нової розсувної системи спільно з Patio Inowa. Еван Джордж переконаний: «Це дуже вдалий час, щоб створити новий продукт з такою приголомшливою фурнітурою».

Patio Inowa пропонує можливість виготовлення розсувних систем високої герметичності навіть у великих форматах. Еван Джордж зазначає, що це прекрасно поєднується з філософією Gerkin: зберігати лідерство в галузі завдяки самим герметичним конструкціям. За його словами, метою є значне розширення частки ринку розсувних систем, оскільки вони користуються великим попитом в Північній Америці. Він описує переваги останньої розробки так: «Висококласний продукт з кращими показниками повітро- і водонепроникності в галузі.»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 351 2916
Ідентифікатор: 21853
Алюмінієві профілі Profilco