Українським виробникам вікон потрібно розвивати експорт
Фото: Craig Adderley (c) Pexels

Українським виробникам вікон потрібно розвивати експорт

Windo Kyiv Conference online 2021
Українські виробники вікон мають великий потенціал для експорту вікон за кордон. На цьому наголосив Євген Каріс, генеральний директор «Віконда» під час панельної дискусії з власниками ТОП-5 віконних компаній на WINDO KYIV Conference online, яка пройшла за підтримки OKNA.ua.

Вікна та двері, вироблені в Україні, відповідають нормам та стандартам, які вимагає європейський ринок. Випробування, проведені Віконда, це підтвердили. Також, згідно з досвідом компанії, відгуки європейських користувачів про українські вікна кращі, ніж відгуки від співвітчизників. Європейці можуть мати менші очікування, ніж українці.

У 2020 році «Віконда» продемонструвала збільшення експорту в кількості конструкцій. Також у планах розвитку експорту — розширити асортимент пропонованих виробів.

Торік компанія Viknar’off збільшила експорт вікон до Європи на 60%. І їй вдалося збільшити чек більш ніж на 80%. Компанії вдається щодня відправляти фуру до Європи.

Для Завод Steko продаж вікон в інші країни також є одним із напрямків роботи. У деяких країнах вже є системні покупці, у деяких – триває зондування ринку.

Європейський ринок вікон значно перевищує у розмірах український, тому для виробників це хороша точка для зростання. Українці також можуть заявити про себе не лише в Європі, а й у світі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 21538