Віском розробили кріплення вантажу протиковзними килимками

Віском розробили кріплення вантажу протиковзними килимками

Закони природи нещадні. Якщо вантаж не закріплений належним чином, він може зіслизнути або перекинутися і, таким чином, вийти з-під контролю і пошкодитися в процесі. Тому Віском розробили протиковзні рішення.

Тому вантаж повинен бути розміщений і закріплений таким чином, щоби він не зіслизнув навіть в разі екстреного гальмування або різких рухів ухилення. Згідно з директивою VDI 2700 вантаж не повинен рухатися!

Прив'язка не захищає вантаж, а тільки збільшує тертя між фрикційними партнерами, вантажем і зоною навантаження. Сила тертя протидіє будь-якому зміщення і, таким чином, утримує вантаж. Він присутній з моменту, коли вантаж знаходиться на вантажної майданчику. Це ускладнює ковзання. Вірно, що тримати краще, ніж натискати.

Звичайно: якщо ви хочете зробити це добре, ви просто візьмете ще кілька ременів. Але хіба це рішення?

Протиковзні килимки з гумового грануляту як нековзних проміжних шарів допомагають захистити вантаж від ковзання при невисокій вартості!

Висока шорсткість поверхні створює мікрозубци, які значно ускладнюють ковзання вантажу. Коефіцієнт тертя ковзання 0,6 мкм відповідає 60% фіксації вантажу за рахунок тертя. Тільки інша частина необхідного фіксуючого зусилля повинна бути виконана за допомогою окремої заходи по фіксації вантажу. Кількість необхідних кріпильних ременів значно скорочується. Це означає економію часу і коштів. Тому протиковзні килимки є відмінним помічником в закріпленні вантажів і можуть використовуватися при будь-якому типі навантаження. Дана можливість багаторазового використання до моменту утилізації.

Як виробник протиковзних матів із гумового грануляту і партнер відомих німецьких виробників, компанія Віском має на складі широкий асортимент різних якостей для вашого застосування. Ми використовуємо це для виготовлення заготовок різних форматів для вас.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 902 XX XX +380 50 902 7851
+380 50 902 XX XX +380 67 401 2779
+380 50 902 XX XX +380 99 505 9552
Ідентифікатор: 21571