Завод AKPEN розширює парк обладнання роботизованими комплексами

Завод AKPEN розширює парк обладнання роботизованими комплексами

Завод AKPEN, маючи більш ніж 30-ти річний досвід у виробництві віконно-дверної фурнітури та аксесуарів (рік заснування 1988), ще кілька років тому почав програму широкомасштабного переобладнання виробництва, яка поетапно реалізується протягом останніх п'яти років.

Час показав, що стратегічні плани керівництва AKPEN, щодо розширення виробництва, цілком виправдані. Це в свою чергу наочно підтверджується зростанням попиту на продукцію заводу, як всередині країни, так і в країнах Східної, Західної Європи, СНД, а також в Близькосхідному регіоні.

У зв'язку з цим компанія AKPEN в зараз переходить від базової автоматизації до масштабної роботизації свого технологічного парку.

Для будь-якого великого виробника заміна ручної праці автоматизованим обладнанням розкриває ряд незаперечних переваг. Це збільшення ефективності виробництва, зниження собівартості і зростання вироблення продукції. Але ще більш важливим фактором є жорстка вимога ринку до гарантії стабільного рівня якості товарів, що випускаються.

Уже зараз більшість виробничих ділянок заводу AKPEN обладнано малими роботизованими комплексами. У найближчих планах менеджменту АКПЕН - інтеграція в виробничий процес великогабаритних роботизованих ліній конвеєрного типу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 21665