AGC і Deceuninck: співпраця на ринку вакуумних склопакетів розширюється
Фото: AGC Glass Europe

AGC і Deceuninck: співпраця на ринку вакуумних склопакетів розширюється

Профільний бренд Deceuninck та виробник вакуумного скла Fineo, дочірня компанія AGC Glass Europe, оголосили про стратегічне партнерство. Про це йдеться в повідомленні пресцентру AGC Glass Europe.

Вакуумне скло здатне одночасно знизити вагу та теплопровідність U склопакетів, у порівнянні з традиційними, повідомляє OKNA.ua. На додачу, склопакети з вакуумним склом підвищують світлопропускання — головну функцію вікна.
Чому вакуумні скла актуальні сьогодні, розповідається в статті «Вакуумні склопакети: новий рівень розвитку віконних технологій».

На заваді широкому розповсюдженню склопакетів з вакуумним склом є не тільки складність виробництва, але і потреба в спеціальних профільних системах з більшою глибиною посадки склопакету у профіль.

Наразі виробники профілів та скла все частіше співпрацюють над впровадженням інноваційних рішень. Вакуумне скло Fineo можна буде інтегрувати у ПВХ профіль серії Deceuninck Elegant та алюмінієвий Deceuninck Decalu. Відділ досліджень і розробок Deceuninck відкоригував концепцію ущільнення для цих серій.

За даними AGC Glass Europe, склопакет FINEO 8 має товщину 7,7 мм і коефіцієнт теплопередачі 0,7 Вт/м2К. Такі ж теплоізоляційні властивості має двокамерний склопакет товщиною 44 мм.

Читайте також: AGC Glass Europe та Schüco співпрацюватимуть на ринку вакуумних склопакетів

Перші системні рішення планується представити на бельгійській віконній виставці Polyclose, яка має відбутися на початку вересня 2022 року. Спочатку систему запровадять у країнах Бенілюксу: Бельгії, Нідерландах та Люксембургу.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22063
Алюмінієві профілі Profilco