Алюмінієва підсистема Framex FN55 для навісного вентильованого фасаду на об'єкті в м.Умань
Framex
Framex FN55

Алюмінієва підсистема Framex FN55 для навісного вентильованого фасаду на об'єкті в м.Умань

У м.Умань Черкаської області з'явився новий медичний центр, в оформленні якого було сконструйовано навісний вентильований фасад на підсистемі Framex FN55 з використанням керамогранітної плитки в якості облицювання.
Технічні характеристики FN55:
Матеріал - алюмінієвий сплав марки АД-31
Товщина стінки напрямних - 2 мм
Товщина стінки кронштейнів - 3-4 мм
Виліт плеча кронштейна - 80-330 мм
Максимальна висота конструкції - 73,5 м
Варіанти облицювання: алюмінієві композитні панелі, керамограніт, фіброцементні плити, фасадні металеві касети з розмірами відповідно до статичного розрахунку, HPL панель.
Ексклюзивний штапик приховує видимі елементи кріплення притискної планки, захищає планку від попадання води, бруду та інших непотрібних речовин, надаючи їй оригінального вигляду.
Система розроблена з урахуванням забезпечення нормативних технологічних показників відповідно до вимог ДБН 2.6-31 та реалізації конструктивних принципів економії енергії відповідно до положень ДБН В.1.2-11.
Вентильований фасад монтується до стіни так, щоб між стіною та декоративним покриттям був повітряний зазор, через який видаляється внутрішня волога. Також завдяки йому зберігається тепло в приміщенні та підвищується звукоізоляція. З метою додаткового утеплення, як правило, між стіною та облицювальним матеріалом встановлюють термоізоляційний шар.
Облицювання частини житлового будинку на вул. Костьольна, 8 зроблено із забезпеченням гідного рівня тепло- та звукоізоляції. В якості облицювального матеріалу використовувалися керамогранітні плити розміром 300х600мм і 600х600мм.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22065