Framex назвали тренд останніх років – Framex 71 DECO
Framex
Framex 71 Deco

Framex назвали тренд останніх років – Framex 71 DECO

Framex 71 DECO поєднує в собі жорсткість алюмінію та теплозберігаючі властивості ПВХ і є популярним вибором останніх років. Таке поєднання дозволяє впоратися з будь-якими конструктивними завданнями та реалізувати проекти різної складності та геометрії.
Головна перевага профільної системи Framex 71 Deco – алюмінієві накладки, що суттєво збільшують показники жорсткості та стійкості до впливу природних факторів. Це єдиний спосіб зміни екстер'єру будинку з уже встановленими вікнами. Накладки з легкістю кріпляться на профіль із зовнішнього боку. Їм можна надати будь-якого кольору за шкалою RAL навіть після монтажу. Саме алюмінієві накладки Framex дозволяють поєднати ексклюзивний дизайнерський вигляд алюмінію із перевагами пластикових профільних систем: герметичність, теплоізоляція.
Технічні характеристики
- кількість камер профілю - 6
- монтажна глибина – 71 мм
- товщина заповнення - до 42 мм
- коефіцієнт опору теплопередачі – 0,87 м²*°С/Вт
- фурнітурний "європаз" по 13-у систему - є
Застосування
Добре підходять там, де є бажання стильно оформити пластикові вікна. Зовнішній вигляд вікна чи дверей змінюється, але зсередини конструкції залишаються класично білими.
Профільні системи сертифіковані, відповідають вимогам норм ДСТУ Б В.2.7.-130:2007 та успішно пройшли випробування в Інституті віконних технологій ift Rosenheim (Розенхайма) у Німеччині.
Конструкції мають відмінні показники звуко- та теплоізоляції, відрізняються екологічністю.
На нашому сайті ви можете детально ознайомитися із системою у розділі "Системи віконні ПВХ".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22088
Алюмінієві профілі Profilco