"Пак-Трейд" представив спеціальний напівавтоматичний обмотувач для вікон та дверей

"Пак-Трейд" представив спеціальний напівавтоматичний обмотувач для вікон та дверей

Для металопластикових конструкцій (вікон та дверей), фасадів, вітражів, рам, блоків, перегородок надзвичайно важливе якісне та надійне пакування, а тому єдиний спосіб зберегти такі вироби цілісними та неушкодженими — це використовувати професійні спеціалізовані машини з мінімальним залученням «людського фактора», які не лише добре обмотують, а й роблять це швидко.
Для таких цілей «Пак-Трейд» представляє українському ринку спеціальне обладнання — напівавтоматичний обмотувач ROBOPAC ROTOPLAT DW-DW/C для дверей, вікон, різноманітних дерев’яних конструкцій. Особливості та переваги:
• Можливість одночасного пакування стретч-плівкою та бульбашковою плівкою для забезпечення найвищого рівня захисту виробів.
• Швидкий та зручний процес обмотування.
• Можливість попереднього натягу плівки на 250% (каретка PDS) та рівномірний її розподіл для оптимальної щільності та герметичності пакування.
• 12 програм з багаторівневим управлінням.
• Два варіанти комплектації: з платформою з пасивним роликовим конвеєром та без.
• Ручний пристрій кріплення виробу.
При максимальній автоматизації пакування такої продукції оператору залишається лише встановити та зняти вантаж з платформи, а також закріпити плівку перед обмотуванням. Решту зробить ROTOPLAT DW-DW/C!
Спеціалісти компанії «Пак-Трейд» допоможуть підібрати модифікацію пакувальника відповідно до потреб Вашого виробництва чи складу. Завдяки нам Ви переконаєтесь, що впровадження таких технологій оптимізує не лише процес пакування, а й глобальну організацію роботи Вашого підприємства. Ви завжди можете розраховувати на професійну консультацію та сервісну підтримку наших фахівців!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 412 XX XX +380 67 412 6162
Ідентифікатор: 22105
Ролети з теплим коробом GANT