"Велике відновлення" з ТМ Framex
Framex
Framex, "Велике відновлення"

"Велике відновлення" з ТМ Framex

ТМ Framex – одна серед 40 компаній, які взяли участь у першому Ярмарку "Велике відновлення" , що відбувся 5-6 серпня у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" в рамках проєкту сприяння відновленню громад Київщини "Хаб "Велике відновлення". Наші спеціалісти презентували матеріали, продукцію і технології для відновлення як житлового фонду, так і інфраструктурних об'єктів.
Відвідувачам були представлені віконні, дверні, фасадні алюмінієві та ПВХ профільні системи нового покоління, з сучасним дизайном, придатні для всіх типів будівель і експлуатації в будь-яких кліматичних умовах.
Серед алюмінієвих профільних систем:
Framex FТ72, Framex F46, Framex F38, Framex FTS72, Framex S22, Framex F50, Framex FN55 .
ПВХ профільні системи представляли:
Framex 80, Framex 71, Framex 58 .
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитися з системами в розділі "Профільні системи Framex ".
Очільники територіальних громад, представники громадських та неурядових організацій, керівники державних органів та установ, підприємці та приватні замовники, які відвідали Ярмарок, отримали інформацію про технічне оснащення підприємства 10-ма виробничими лініями провідних виробників обладнання Battenfield (Австрія), Mikrosan (Туреччина). Також важливою виявилася інформація про функціонування на заводі власної лабораторії для контролю якості, яка входить в трійку найбільш обладнаних в Україні. Контроль геометричних параметрів профілю проводиться методом сканування на спеціальному обладнанні. Завдяки цьому Framex пропонує продукцію, якість якої підтверджена успішними випробуваннями в провідному європейському інституті віконних технологій Rosenheim .
Подія набула широкого розголосу у медіа і, сподіваємось, стане початком успішної співпраці між усіма зацікавленими сторонами та командою Framex задля спільної справи — відбудови нашої країни.
Framex - найкращий партнер та експерт у віконній галузі.
Framex - якість за будь-яких обставин.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22331
Ролети GANT Termo з прихованим коробом