Framex відкриває свої двері для співпраці архітекторам і групам компаній-забудовників
Framex
Запрошуємо до співпраці

Framex відкриває свої двері для співпраці архітекторам і групам компаній-забудовників

Сьогодні, маючи 25-річний успішний досвід роботи, Framex пропонує своїм клієнтам різноманіття форм, стилів і широкий асортимент рішень, які дозволяють реалізовувати найсміливіші задуми архітекторів і допомагають компаніям-забудовникам втілювати в життя об'єкти, що прикрашають міста.
Наразі використовуємо високоякісні матеріали власного виробництва: 4-, 6-, 7-камерні ПВХ системи та «холодні» і «теплі» алюмінієві профільні системи, стійкі до зовнішніх впливів.
В нашому асортименті вікна і двері з ПВХ та алюмінію, варіанти скління великих порталів та легкі конструкції зі скла і алюмінію для фасадів, що можуть стати стилеутворюючим елементом в реалізації архітектурної конструкції будь-якої конфігурації і рівня складності або виправити чи приховати явні похибки при реконструкції та ремонті будівлі.
Досвід і масштаби виробництва Framex на теперішній час дозволяють якісно і вчасно виконувати поставлені завдання. Ми гарантуємо кваліфіковану підтримку та ідеальний сервіс. Наша продукція пройшла успішні випробування систем в провідному європейському інституті віконних технологій Rosenheim і має відмінні показники готових конструкцій по звукоізоляції, водо- і повітропроникності та посилене армування і жорсткість профільних систем.
Для натхнення пропонуємо ознайомитися з каталогом наших проектів, реалізованих в Україні та країнах Європи. А заповнивши спеціальну форму, зручно замовити розрахунок по проекту.
На нашому сайті в розділі «Партнерам. Я Архітектор» можна ознайомитися і завантажити матеріали для проектування:
- ДСТУ EN 14351-1:2020 Вимоги Національного стандарту України;
- ДСТУ Б В.2.6-23.2009 Загальні технічні умови Національного стандарту України;
- ДСТУ Н Б В 2.6-146.2010 Керівництво з проектування і влаштування вікон і дверей;
- Каталог продукції;
- Презентацію для об'єктних продажів.
Запрошуємо до співпраці. Framex – якість за будь-яких обставин!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22450
Алюмінієві профілі Profilco