Нова алюмінієва система Framex 46М - індивідуальність та неповторність кожного об'єкта
Framex
Framex 46М

Нова алюмінієва система Framex 46М - індивідуальність та неповторність кожного об'єкта

Нова віконно-дверна алюмінієва система Framex 46М використовується для виготовлення внутрішніх та зовнішніх дверних конструкцій, а також вітражних та перегородкових конструкцій, що встановлюються в будівлях та приміщеннях, до яких не пред'являються вимоги щодо підвищеного теплозахисту. Конструкції, виготовлені з Framex 46М, забезпечують високу стійкість, міцність та довговічність використання. Завдяки характеристикам міцності профілів можливе виготовлення алюмінієвих дверей великих розмірів. Наразі оновлений прямокутний дизайн системи Framex 46М задовольняє сучасні тенденції в моді. Застосовувати вироби можна в оригінальних дизайнерських ідеях, підкреслюючи індивідуальність і неповторність кожної будівлі.
Особливості:
- висота дверної конструкції до 2800 мм;
- можливість виготовлення маятникових дверей;
- простота в монтажі та обслуговуванні;
- можливість тривимірного регулювання;
- достатньо висока шумоізоляція;
- сумісність з іншими системами Framex;
- сучасний зовнішній вигляд.
Технічні характеристики:
- монтажна глибина – 46 мм
- система ущільнення – двоконтурна
- товщина заповнення – до 30 мм
- монтаж у фасадну систему – можливий
- сплав - 6063
- колір профілю – порошкове покриття за шкалою RAL
- товщина стінки профілю – 1,8 мм
Переваги системи
Двоконтурне ущільнення надійно захищає конструкцію від продування та збільшує її шумоізоляцію. Завдяки великому асортименту додаткових профілів можна вирішити конструктивні питання будь-якої складності. Надійність та довговічність конструкції забезпечується за допомогою стиків під запресування. Застосування високоякісної полімерної фарби надає поверхні неповторного глянцю, а також є стійкою до механічних пошкоджень (подряпин).

На нашому сайті ви можете завантажити технічний каталог системи в розділі «Каталоги», а також детально ознайомитися з системою в розділі "Віконно-дверні алюмінієві системи. Framex 46М".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22519