РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ - алюмінієві віконно-дверні системи
Алюмінієва система KMD-70

РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ - алюмінієві віконно-дверні системи

З радістю хочемо вас проінформувати, що наше виробництво почало виготовляти віконно-дверні конструкції з алюмінію. Всі системи вже доступні для замовлення.
Наразі доступні дві профільні системи – KURTOGLU, KMD. Всі профілі мають порошкове поліестерне покриття товщиною не менше 70мкр на всіх видимих поверхнях. Порошкове покриття може бути виконане в різних кольорах по RAL і з різними ефектами (матове. "шагрень", металік та ін.). Фіксація кутового з'єднувача проводиться опресуванням з використанням спеціального клею Сosmopur.

Переваги та технічні характеристики:

KMD70 - це система, призначена для виконання елементів зовнішньої забудови, які вимагають високої термо- та звукоізоляції: різного типу вікон, балконних та вхідних дверей, вітрин, просторових конструкцій та багато іншого.

KMD 46 - це система призначена для виконання елементів зовнішньої забудови, що не потребують термічної ізоляції: особистого типу вікон, внутрішніх та вхідних дверей, вітрин, просторових конструкцій та багато іншого.

KMD F50 - це класична стійково-ригельна система фасадного скління, призначена для виготовлення огороджувальних світлопрозорих конструкцій будівель та споруд. Вона є широко використовуваною стійково-ригельну систему фасадного скління з видимою шириною профілів 50 мм.

Необхідні несучі елементи конструкції вибираються залежно від особливостей конструкції проектованого об'єкта та величини навантажень, що впливають на огороджувальну конструкцію.

Конструкція системи KMD F50 дозволяє встановлювати ригелі до стойок під кутом у діапазоні 7.5-45° з використанням спеціальних адаптерів, сухарних та притискних елементів. Це дозволяє виконувати радіусні фасадні поверхні в межах заданої кривизни.

Kurtoglu 40C - бюджетна система призначена для виконання елементів зовнішньої забудови, що не потребують термічної ізоляції: особистого типу вікон, внутрішніх та вхідних дверей, вітрин, просторових конструкцій та багато іншого. Порошкове покриття може бути виконане в різних кольорах по RAL.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 98 305 XX XX +380 98 305 8899
+380 98 305 XX XX +380 99 305 8899
+380 98 305 XX XX +380 93 305 8899
Ідентифікатор: 22565