Framex PS74 - сучасна ПВХ система для розсувних конструкцій
Framex
Framex PS74

Framex PS74 - сучасна ПВХ система для розсувних конструкцій

Якщо вам сьогодні потрібно вирішити питання компонування та облаштування простору в житлових, виробничих чи господарчих приміщеннях і при цьому необхідно збільшити корисну для використання площу, зверніть свою увагу на нашу нову розсувну ПВХ систему Framex PS74.
Ця система ідеально підходить для скління лоджій, балконів, облаштування оранжерей, садових альтанок, зимових садів і т.п.
В системі Framex PS74 використовується трикамерний армований профіль з високоякісного ПВХ. Внутрішнє армування робить профіль стійким до деформацій при вітрових навантаженнях та при навантаженнях від перепадів температур. Профілі виготовляються на сучасному обладнанні згідно конструкторської документації з урахуванням сучасних вимог. Двоконтурна система ущільнювачів забезпечує середній рівень захисту від шуму, бруду, пилу та атмосферних опадів. В конструкції системи Framex PS74 використовуються подвійні ролики, що забезпечує рівномірний та тихий хід стулок під час користування. А широкий ряд запірних ручок: від врізних односторонніх до накладних двосторонніх з замком, - збільшує можливості використання системи для різних потреб замовника залежно від розмірів стінових отворів та бажаних варіантів компоновки конструкцій.
Технічні характеристики:
- монтажна глибина – 74 мм;
- товщина склопакета - 30 мм;
- система ущільнення – фетрове двоконтурне ущільнення;
- висота порога - 60 мм;
– максимальний розмір стулки – 800х18500 мм;
- кількість напрямних - 2;
- колір профілю - порошкове покриття за шкалою RAL.
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитися з системою та можливими варіантами схем конструкцій в розділі "Розсувні системи", а також завантажити технічний каталог та листівку в розділі "Партнерам". Каталоги».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22572
vikna.ua