Aluprof підвищив клас протизламності алюмінієвих віконних та дверних систем
Фото: Aluprof

Aluprof підвищив клас протизламності алюмінієвих віконних та дверних систем

Польський виробник алюмінієвих систем Aluprof підвищив стійкість до злому віконної MB-86N та дверної MB-86 систем. Тепер вони також доступні у класі протизламності RC4 (EN 1627).

Компанія посилила стандартну алюмінієву систему алюмінієвими планками ззовні. Вони прикручені до профілів за допомогою стяжок. На думку Aluprof, підсилені профілі дозволять відмовитися від ґрат на вікнах та зберегти естетичний вигляд будівлі.
Найскладніше створити ПВХ-системи з високим класом зламостійкості, найпростіше — сталеві, уточнює OKNA.ua.

Для конструкцій із класом зламостійкості RC4 час опору становить 10 хвилин проти досвідченого зловмисника зі спеціальним інструментом. Безпечне вікно RC4 рекомендують встановлювати у приватних будинках. Щоби вікно відповідало класу зламостійкості RC4, всі компоненти повинні мати клас не нижче RC4. Це стосується скла й фурнітури. Також необхідний зламостійкий монтаж.

Приналежність MB-86N та MB-86 до класу протизламності RC4 підтверджено незалежним тестом, проведеним польською Лабораторією будівельних технологій. Випробування показали, що вікна та двері витримують 10-хвилинний злом із молотком, сокирою, зубилом або акумуляторним дрилем.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22781
Ролети з теплим коробом GANT