ОСББ Рівненської області можуть отримати додаткову компенсацію за програмою Енергодім
Фото: www.rv.gov.ua

ОСББ Рівненської області можуть отримати додаткову компенсацію за програмою Енергодім

ОСББ Рівненщини можуть отримати додаткову компенсацію за програмою «Енергодім» від місцевої влади. В області діє «Комплексна програма енергоефективності Рівненської області на період 2018-2025 років»↗️ та «Енергодім Рівне» продовжили на 2024 рік.

Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «‎Енергодім» передбачає відшкодування 40% витрат ОСББ на модернізацію системи теплопостачання та заміну вікон й дверей у під’їздах. Ліміт відшкодування становить 2 млн грн, тобто вартість усього проєкту не може перевищувати 5 млн грн.

Відповідно до Комплексної програми енергоефективності ОСББ Рівненської області можуть повернути 10% банківських відсотків.

А в місті Рівне на 2024 рік продовжили програму «Енергодім Рівне», яка додатково відшкодовує ще 20% до того гранту, що надає Фонд енергоефективності. Також ОСББ в Рівному мають безвідсотковий кредит на перший рік.

Як зазначає директор Фонду енергоефективності Єгор Фаренюк: «Від ОСББ Рівненської області та міста Рівного у цій Програмі 34 заявки на участь, 22 проєкти вже повністю або частково завершені. Загальна сума виплачених Фондом грантів ОСББ Рівненщини складає понад 73,6 млн грн. Без місцевої підтримки досягти таких результатів було б дуже складно і це гарний приклад для наслідування іншим».

Додаткова компенсація від місцевої влади також доступна ОСББ Коломиї.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23234