Стратегії управління персоналом від Framex, або як компанія зберігає таланти та залучає нові
Framex
Досвід Framex

Стратегії управління персоналом від Framex, або як компанія зберігає таланти та залучає нові

Спеціалісти Framex, TM поділилися досвідом, як HR-команда Framex в сучасних нелегких умовах бореться з нехваткою кадрів.
Проблема знайома практично всім власникам сучасного бізнесу. Відсутність персоналу може заморозити старт успішного проєкту або ж спровокувати збиткову роботу вже діючого бізнесу. Як саме можна уникнути цих факторів поділилися фахівці ТМ Framex на сторінках свого сайту.
Нижче наведені деякі тези, які будуть корисні для фацівців віконно-дверної галузі.
1. З метою скорочення плинності кадрів , важливо правильно розставити пріоритети в наймі та адаптації, інвестиціях у співробітників та створенні культури відкритого спілкування, визнання та зворотного зв'язку.
2. Для популяризації бренду Framex серед молоді та збільшення притоку кандидатів команда HR застосовує:
- запрошення випускників, студентів ВНЗ та професійних училищ на екскурсії по виробництву;
- проведення інформаційної роботи на захисті дипломних робіт та складанні іспитів;
- організацію навчання на виробництві з перспективою працевлаштування майбутніх випускників.
3. Для залучення нових талантів у команду Framex успішно використовується програма «Приведи друга».
4. Досвід показує, що важливе значення має сприятливе робоче середовище , де команда Framex не тільки професійно зростає, а й має баланс між роботою та особистим життям. Співробітники мають можливість долучитися до волонтерства, різних видів корпоративного дозвілля, світового досвіду експертів та створення власних навчальних програм.
Все це допомагає створити колектив професіоналів-однодумців. Адже персонал – найважливіший актив компанії.
5. Відділ навчання та розвитку персоналу компанії Континент-Груп займається автоматизацією навчання персоналу, прискоренням отримання навичок та підвищенням результативності працівників , особливо в умовах швидких змін у технологіях і бізнес-процесах.
Систематизація навчання співробітників допомагає миттєво та ефективно задовольнити будь-яку потребу у навчанні:
- автоматизація процесу навчання персоналу - перехід від ручної праці до автоматизованих рішень, збільшення ефективності та прибутку;
- HR-процеси - організовано структуровану та гнучку систему взаємодії зі співробітниками, включаючи адаптацію, інструктаж, зворотний зв’язок та інші HR-процеси;
- захоплюючий досвід навчання – створено ідеальне середовище для мотивації співробітників, що робить навчання та розвиток персоналу цікавим та позитивним;
- персоналізація - система управління навчанням персоналу, яка надає співробітникам унікальний досвід взаємодії з навчальними платформами, адаптує навчання відповідно до потреб кожного працівника, щоб ефективніше направляти їх до результатів;
- оцінювання персоналу - тестування та атестація співробітників, які допомагають перевірити знання, а працівникам - зрозуміти свій рівень і точки зростання;
- аналіз прогресу - впроваджуються зміни на основі детальної статистики.
6. Розуміючи, що професійне навчання є ключовим чинником розвитку як для підприємств, так і для кожного співробітника окремо, експертами Framex створено Академію, що враховує потреби партнерів та спрямована на їх професійну підготовку в галузі продуктів Framex, монтажу та розрахункових програм.
Семінари розроблені провідними фахівцями ТМ Framex, які мають багаторічний досвід та глибокі знання і дбають про те, щоб кожен учасник отримав необхідні навички та знання для успішної реалізації їх у своїх об’єктах.
Академія Framex пропонує:
- високоякісне навчання від провідних експертів Framex;
- навчання розрахунку в сучасних розрахункових програмах;
- сертифікат Framex, який підтверджує компетентність учасника семінару;
- повний супровід після завершення навчання;
- доступ до внутрішнього телеграм-каналу Framex для підтримки та обміну досвідом.
Місія Академії Framex полягає в тому, щоб кожен учасник отримав доступ до передових знань і практичних навичок, які допоможуть зростати як фахівцям та досягати успіхів у своїй галузі.
Framex запрошує до співпраці архітекторів та групи компаній-забудовників, усіх виробників вікон та дверей з ПВХ та алюмінію, а також партнерів переробників. 28-річний досвід та масштаби виробництва дозволяють якісно і вчасно виконувати поставлені завдання.

Партнерство з Framex – ваш стабільний та прибутковий бізнес!
На сайті ви можете детально ознайомитися із системою навчання в Академії Framex у розділі "Партнерам. Академія".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23235
Віконні ручки HOPPE. Серія Гамбург - може (майже) все.