Систему попереднього контролю якості скла презентують на glasstec 2024
Фото: LiteSentry-Softsolution
Оптична технологія забезпечує повні та точні перевірки скла в режимі реального часу.

Систему попереднього контролю якості скла презентують на glasstec 2024

glasstec 2024
На ринку виробництва скла точність має вирішальне значення. Навіть незначні викривлення можуть вплинути на якість і цілісність кінцевого продукту. Саме тут на допомогу приходить система попереднього контролю Osprey від компанії LiteSentry-Softsolution. Її представлять на спеціалізованій виставці glasstec 2024.

Зазвичай для вимірювання викривлень скла використовують механічні датчики або камери лінійного сканування, які можуть давати лише часткове уявлення про можливі дефекти. Osprey робить крок вперед із технологією 2D Area Scan, що дозволяє аналізувати викривлення в усіх напрямках одночасно.

Система здатна виявляти дефекти, як-от хвилі від валиків, підняття країв або перегини в центрі – усі ці моменти можуть впливати на якість скла.

У процесі виробництва скла можуть виникати різні зовнішні фактори, як-от вібрації, нерівномірні ролики або ковзання конвеєра. Вони можуть спотворювати результати вимірювань. Але Osprey оснащений системою, яка «заморожує» рух скла перед фільмуванням, що забезпечує точні та стабільні результати, навіть за несприятливих умов.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23389
Алюмінієвий профіль для будівництва