жалюзі горизонтальні

Немає в наявності
жалюзі горизонтальні
Високоякісні алюмінієві горизонтальні жалюзі різних кольорів і відтінків з імпортних матеріалів і комплектуючих з безкоштовним виміром доставкою і установкою за низькими соціальнооріетірованим бюджетними цінами зі знижками для всіх.
Горизонтальні жалюзі виготовлені зі смужок алюмінієвої стрічки шириною 25 (або 16 мм), пофарбованої в різні кольори спеціальної екологічно чистою фарбою, стійкою до впливу сонячної радіації, перепадів температури.

Інтуїтивно зрозуміле управління (механізм управляється за допомогою тростини і шнура), регулює ламелі на необхідну висоту в потрібне положення, чудова регулювання потоками світла - ось головні переваги горизонтальних жалюзі перед класичними шторами, фіранками, гардинами.
Багато на сьогоднішній день люблять спокій і комфорт у себе вдома. Це одне з головних умов, тому, потрібно дотримуватися всіх правил, що б комфорт і затишок вдома не був порушений. Що ж, жалюзі, як досить важливий атрибут домашнього начиння теж входить в цю категорію. Мало того, що цей винахід допомагає нам сховатися від сонця в жаркі дні, даючи приємну прохолоду і тінь будинку, але а так де прекрасно прикрашає і вписується в інтер'єр. Жалюзі бувають різні. У більшості, це алюмінієві жалюзі, які користуються величезним попитом на ринках. Пов'язано це з тим, що їх можна підібрати під будь-який смак і колір. Колірна гамма по істині велика, що сприяє створенню індивідуального стилю будинку.
У чому переваги алюмінієвих жалюзі? Відповідь проста. Вони зроблені з тонких алюмінієвих ламелей, шириною зазвичай не більше двадцяти п'яти міліметрів, що сприяє сховатися від сонячних променів, які іноді лізуть в очі, заважаючи нам виконувати різні речі. Завдяки їм, кімната стає темною, а приємно освітленій і в такій атмосфері і при такому освітленні займатися різними справами ставати набагато легше! Алюмінієві жалюзі горизонтальні дозволяють Вам дуже ефектно керувати світловим потоком, налаштовуючи його так, як Вам це завгодно.

Більш того, головна «фішка» горизонтальних жалюзі варто в тому, що відстань між ламелями дуже маленьке, що сприяє проникненню мінімуму світла, розсіву його по всій кімнаті або квартирі гармонійно.

Не можна не згадати про те, що є великий асортимент кольорових гам, кожна з яких має свої особливості і здатна зробити так, що б Ваш інтер'єр був перетворений в кращу сторону. Взагалі, алюмінієві горизонтальні жалюзі, це дуже практичний варіант, який імпонує багатьом людям. Він актуальний сьогоднішній день, хоча його історія сягає глибоко в минуле... Що ж, практичність і універсальність даного вироби допоможуть підкреслити не тільки Вашу індивідуальність, але і можливість підкреслити офіційну обстановку, яка надає діяльності.

Алюмінієві жалюзі горизонтальні готові широко використовуються в офісах, будучи одним з головних атрибутів все офісної начиння. Досить важко просидіти цілий день у задушливому офісі і під сонячними променями. Кращим рішенням у даній ситуації служать жалюзі. Установка алюмінієвих горизонтальні жалюзі не так складна, як може здатися.

Важливо, що вони вкрай невибагливі. Догляд за ними не становить нічого складного, а їх експлуатація може тривати десятки років... Догляд за ними включає вологу і суху зачистку. Тому, є сенс придбати алюмінієві горизонтальні жалюзі, так як вони дійсно варті того! Тим більше алюмінієві горизонтальні жалюзі ціна не нечувано!

На сайті Ви можете знайти будь-які жалюзі на ваш смак і колір. А їх кольорів величезна кількість. В принципі, те ж саме можна сказати і про їх видах і величезному асортименті. Продаж алюмінієвих горизонтальних жалюзі в компетенції компанії, тому, якщо Вам сподобалася та чи інша модель, то оформляйте замовлення і найближчим часом, менеджер зв'яжеться з Вами!
При оформленні інтер'єру віконних прорізів часто виникає дилема - жалюзі якого типу для цього використовувати. Ні в якому разі не претендуючи на істину в останній інстанції, (право вибору все одно залишається за Вами), хочемо запропонувати вашій увазі досить сучасну систему, яка розроблялася для установки виключно на пластикові вікна. Це алюмінієві горизонтальні жалюзі Isolite, які мають кілька специфічних відмінностей від аналогічних виробів.

Основна відмінність полягає в тому, що довгий, високий, але дуже вузький карниз розміщується всередині склопакета. Керамічна плитка, які утримують весь виріб за профіль вікна, знаходяться збоку склопакета і приховані від погляду пластиковими заглушками. Спеціальні троси управління знаходяться з боків від карниза і проходять через всі ламелі, аж до самих нижніх. Тому саме вікно може відкидатися і перебувати в похилій площині, дозволяючи пристрою надійно триматися поблизу склопакета. Це набагато збільшує корисну площу підвіконня, дозволяючи використовувати його для інших елементів декору інтер'єру. У складеному стані ламелі займають досить невелике додатковий простір під карнизом.

Жалюзі горизонтальні Isolite управляються за допомогою прихованої системи управління. За допомогою всього лише одного троса управління Ви можете як виробляти поворот ламелей, так піднімати або опускати жалюзі в залежності від вашої потреби в освітленості приміщення. Виробником випускається найрізноманітніше кількість кольорів жалюзі. Притому, ламелі, фурнітура та декоративний держатель ланцюга управління можуть контрастувати з кольором залежно від побажання замовника. Це дозволяє втілити в життя найнеймовірніші задуми дизайнерів інтер'єру. Ще одна незаперечна перевага жалюзі такого типу - можливість бачити, що відбувається за вікном одночасно захищаючи приміщення від сторонніх поглядів.
Продаж горизонтальних жалюзі Isolite проводиться як авторизованими дилерами від виробника, так і мережею магазинів, що займаються продажем предметів інтер'єру.

Звичайно, найбільш низькі ціни жалюзі вас чекають в дилерських центрах, але, завдяки досить жорсткій конкуренції на цьому ринку, та й власне на ринку в цілому під час кризи, коли купівельна спроможність населення досить низька, ви можете купити горизонтальні жалюзі Isolite не тільки в магазині, а навіть по інтернету.

Для цього навіть не обов'язково виходити з дому - достатньо забити в пошуковик необхідний запит, зв'язатися з постачальником в режимі реального часу по телефону, ISQ, або skype, зробити замовлення і погодити час, коли ви будете вдома. В цьому випадку при купівлі товару ви можете оплатити товар за допомогою кредитної картки або системи електронних платежів. Згодом ця тенденція в електронній торгівлі набирає силу.

Часто установка горизонтальних жалюзі Isolite може входити у вартість замовлення - на цьому ви можете значно заощадити. Але в будь-якому випадку, при монтажі бажано довірити це професіоналам, щоб уникнути усіляких неполадок в процесі експлуатації.
З давніх часів жалюзі є надійним і перевіреним видом захисту кімнат від прямого сонячного світла. Сьогодні, з розвитком технологій і появою легких вінілових матеріалів, найтонших листів алюмінію - жалюзі знову в моді.

З усіх сучасних типів горизонтальні жалюзі Magnus мають перевагу в універсальності пристрою управління, яке є досить простим, надійним і відносно недорогим. Управління Magnus може змінювати кут нахилу ламелей від 0 до 120 градусів за допомогою обертання пластикової трубочки і одночасно дозволяє задати будь-яку довжину перекриття за допомогою шнура управління. Мінімальна довжина піднятих жалюзі становить не більше 5% від висоти вікна.

Горизонтальні жалюзі Magnus, виконані з вінілу, по своєму застосуванню є ідеальним вибором для місць з високою вологістю, таких як кухні, ванні кімнати, кімнати з виходом на набережну. Вінілові горизонтальні жалюзі є міцним і надійним пристроєм, які мають високу стійкість до сонячних променів.

Легкі жалюзі з вінілу є найдешевшими з усіх видів, з єдиним недоліком того, що занадто тонкі рейки при великій ширині можуть трохи провисати. При покупці, необхідно звертати увагу на сертифікат якості, так як деякі імпортовані жалюзі з вінілу можуть містити свинець - речовина, з'єднання якого небезпечні для здоров'я.

За своїм виконання горизонтальні жалюзі Magnus характеризуються багатою текстурою друку або тиснення елегантних нейтральних або деревних тонів. Вінілові жалюзі є міцним і модним рішенням, яке є довговічним і простим в обслуговуванні, незалежно від навколишнього вологості або інших зовнішніх факторів.

З точки зору зручності експлуатації жалюзі горизонтальні Magnus з вінілу, як правило, простіше за все вимити, їх можна просто обприскувати водою, коли вони висять на вікнах, а потім протирати м'якою серветкою.

При блокуванні прямого сонячного світла, жалюзі відображають велику частину тепла, якщо обраний строго білий колір. Але є можливість купити горизонтальні жалюзі Magnus в самій будь-якої колірної гамі від рожевих тонів до блакитних, в залежності від настрою і переваг.

Після проведення покупки установка горизонтальних жалюзі Magnus може бути виконана за домовленістю працівником компанії, який оснащений спеціальним інструментом і кронштейнами. Тоді можна бути впевненим, чи не пошкоджена в віконній системі при виконанні установки.

З такою ж системою управління випускаються алюмінієві жалюзі, які не менше практичні, і універсальні, але мають дещо більшу ціну. Фарбування алюмінієвих жалюзі в білий колір або з додаванням інших відтінків проводиться високоякісними і екологічно чистими барвниками, які не вицвітають під впливом прямих сонячних променів.
Технічні характеристики
Артикул10574
Оновлення: 09.03.2018
Додано: 06.05.2011
Ідентифікатор: 10574

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення