Працюємо під час ВС

Душові двері розпашні або розсувні в нішу

Немає в наявності
Продавець: Елкон-дизайн
Душові двері розпашні або розсувні в нішу
Іноді розміри сучасних ванних кімнат не дозволяють розміщувати душові кабінки. Та й побажання, стильове рішення душової кімнати, обраний замовником, часто не вписується в пропозиції і асортимент товарної групи кабінок від інтернет магазинів і будівельних маркетів. У таких випадках чудовим рішенням буде установка душових дверей на замовлення і якщо отвір, призначений під душову нішу більш 800 мм, вхідних душових груп індивідуального розміру.
Орні на душових петлях або розсувні двері на роликах поєднуються з будь-якої колірної гами душової кімнати. Надзвичайна міцність такої конструкції забезпечена технологічними особливостями виготовлення скла. Відсутність металевої та інших рам надає легкість конструкції, візуально розширює приміщення. Хороша фурнітура забезпечує надійність кріплень, довгий термін служби і безпеку виробів.
Фахівці компанії Елкон в Одесі досконально вивчають особливості приміщення, враховують все навантаження, які будуть "лягати" на скляну конструкцію. Для цього обов'язковий виїзд представників, які проводять ретельний вимір приміщення. Адже особливість термічно загартованого скла в неможливості подальшої підгонки, в разі хоча б невеликий помилки.
При цьому детально враховуються всі побажання клієнта, розробляється конструкція, дизайн душової кімнати.
Використання розжареного, термостійкого скла, що пройшов спеціальну обробку підвищує міцність і надійність виробу. Таке скло має ряд переваг перед необробленим звичайним склом. Стійкість до динамічних, статичних навантажень, випадковим ударам служать надійним захистом при використанні. А термічна стійкість робить незамінним таке скло при виготовленні і конструюванні виробів для душових кімнат.
Безліч декоративних рішень допоможе вибрати найоптимальніше рішення. Матове скло, звичайне прозоре, з нанесенням орнаменту та інших малюнків, використання полірованої гранованою кромки вирішує проблему з вибором стилістики для душової кімнати. Є можливість використання тонованого, матового або полірованого скла.
Фурнітура, яку пропонують провідні європейські та азіатські виробники, підбирається відповідно до побажань замовника і передбачуваними навантаженнями на виріб. Великий вибір в дизайні і колірній гамі допомагає підібрати оптимальні варіанти для вирішення єдиного стильового напрямку. Плюс можливість власного проектування і виготовлення вітчизняними компаніями технологічних вузлів підвищує вибір і можливості застосування фурнітури для душових дверей, дверних груп.
Технічні характеристики
Артикул10844
Оновлення: 23.02.2024
Додано: 02.06.2011
Ідентифікатор: 10844

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій

Інші пропозиції товарів і послуг