Працюємо під час ВС

Скло для душової кабіни, скло на ванні

Ціна за м2.
+38 067 485 37 82+380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Скло для душової кабіни, скло на ванні
Скляні конструкції, що застосовуються в оформленні ванних кімнат, душових кабінок виконуються в самих різних дизайнерських рішеннях. Крім того, інтер'єр таких спеціальних приміщень, виконаний із застосуванням дзеркал і скла виглядає сучасно і створює відчуття великого простору. Удавана легкість безрамних конструкцій вражає і викликає враження свободи і незагромождённості приміщення.
При цьому варто знати, що виготовляють такі вироби з товстого, від 6 до 10 мм скла, яке проходить спеціальну термічну обробку - загартування. Стійкість до різних ударів, статичним і динамічним напруженням робить його незамінним в застосуванні в таких, з особливими вимогами конструкціях. Можливість застосовувати в об'ємних, з безліччю блоків виробах робить розжарене скло бажаним у багатьох дизайнах спеціальних кімнат з підвищеною вологістю і температурними перепадами.
Будь-яке замовлення піддається ретельному опрацюванню. Фахівці компанії виїжджають на місце установки, роблять безліч точних вимірів приміщення. Обговорюються різноманітні нюанси користування, побажання в стилістиці, дизайні конструкцій використовуваної фурнітури.
Різні види обробки скла допомагає вибрати оптимальний варіант:
Матове, сатинова скло
Чисте, звичайне скло або підвищеної прозорості - домінують
Тоноване в масі, а не по поверхні, що виключає облізлий, через час вид скла, в кольорі під бронзу або графіт
Скло з нанесеним за допомогою піскоструминного апарату малюнком, різноманітністю орнаментних рішень.
Фурнітура, яку пропонує компанія, для використання в скляних конструкціях, від відомих якістю своїх виробів, європейських і азіатських виробників. Різноманіття конструктивних особливостей поворотних блоків, петель і інших спеціальних пристосувань для забезпечення надійності і легкості в застосуванні таких конструкцій, забезпечує безліч дизайнів ванних і душових кімнат. А різні колірні і стилістичні особливості допоможуть при виборі кращих варіантів.
Матова, сатинова фурнітура
Полірована або матова під бронзу, золото
Глянець. Нікельована або хромована фурнітура.
Всі ці доступні версії пропонуються на вибір клієнта. А при необхідності існує можливість власного проектування вузлів, з подальшим виготовленням у вітчизняних компаніях.
Особливу увагу компанія приділяє підрядникам, які виробляють доставку, підйом до місця монтажу, що встановлює вироби у клієнта. Адже від якості проведених робіт залежить надійність і термін служби конструкцій. Терміни, передбачені замовником і узгоджені з виробником і установниками, неухильно виконуються, щоб уникнути непорозумінь і прострочень.
Технічні характеристики
Артикул23569
Оновлення: 23.02.2024
Додано: 16.12.2012
Ідентифікатор: 23569

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій