Працюємо під час ВС

Душовий куточок, кутова кабіна для душу 70х70, 80х80, 90х90

1 280 грн замовити
Ціна за м2.
+38 067 485 37 82+380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Душовий куточок, кутова кабіна для душу 70х70, 80х80, 90х90
Скляний безрамний душовою куточок виробляємо з тонованого, матового чи прозорого загартованого скла. Область застосування кутових кабінок і дверей добре відомий - сауни, басейни, ванні кімнати, санвузли, душові кімнати.
Переваги "паряться в повітрі" кутовий душової кабінки - полегшена конструкція, якісні петлі і механізми, надійні ущільнювачі. Скло не старіє, не схильне до утворення грибка, не втрачає колір, не деформується від вологості, стійко до застосування сильних чистячих і миючих засобів, крім абразивних (типу дрібнодисперсного пісочку).
Особливості конструкції:
Для створення безрамного вироби або групи, а так само душового куточка використовуємо загартоване скло товщиною від 6 до 10 мм. Що стосується мінімальних розмірів душового кута, менше ніж 70х70 см не рекомендуємо планувати, оскільки миття в такому тісному просторі практично буде незручна.
Фурнітуру двері та корпуса куточка виготовлені з водостійких, не схильних до корозії матеріалів. До її елементів відносять: дверні ручки, кріпильні кронштейни, коннектори, стінові і міждверного полімер-магнітні ущільнювачі.
Індивідуальний проект ми розробляємо з урахуванням побажань замовника, розмірів приміщення, особливості монтажу безрамних світлопрозорих стінок.
Вид, форму і колір використовуваного скла вибирає клієнт за запропонованим каталогом фото робіт або за зразками при попередньому проектуванні на місці установки, враховуючи загальну концепцію приміщення.
Фахівці-заміряють допоможуть визначитися з розміром, формою і конструкцією вхідноі душовою групи чи двері, вибрати найбільш підходящий вид скла і колір, витратні елементи. При створенні індивідуального проекту будуть враховані всі технічні особливості замовлення, запропоновані кілька варіантів дизайну.
Варіанти обробки і декорування скляних поверхонь:
- піскоструйна обробка
- нанесення піскоструминних малюнків
- матування (суцільне або часткове)
- застосування скла з Антикапельний покриттям.
догляд
Доглядаючи за виробом, дотримуватися рекомендацій фахівців компанії. Для запобігання утворенню вапняного нальоту рекомендується після прийняття душу протерти скляну поверхню м'якою губкою або рушником. Один раз в два-три місяці наносите спеціальне водовідштовхувальне засіб. Ця процедура запобігає утворенню вапна і полегшує очистку скла. Гумові ущільнення і металеві елементи протирають м'яким миючим препаратом. Для догляду за душовими дверима заборонено застосування абразивних чистячих кремів і порошків.
Технічні характеристики
Артикул10846
Оновлення: 23.02.2024
Додано: 02.06.2011
Ідентифікатор: 10846

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій