Установка вікон, Монтаж пластикових укосів, вікна Харків, МПО, віконце, установка укосів вікон, облицювання укосів пластиком, укоси в Харкові.

Ціна за м.
+380 96 337 XX XX +380 96 337 7274
Харків
Продавець: Укіс-АТМР
Установка вікон, Монтаж пластикових укосів, вікна Харків, МПО, віконце, установка укосів вікон, облицювання укосів пластиком, укоси в Харкові.
Компанія «Укіс-АТМР» пропонує свої послуги з відновлення укосів після установки м / п вікон. Наша компанія пропонує Вам вигідний і доступний спосіб максимально ефективно і естетично перетворити віконні прорізи - встановити пластикові укоси з ПВХ панелей голландської фірми WAVIN.
Кваліфіковані фахівці компанії «Укіс-АТМР» якісно і в зазначений термін встановлять укоси з пластика або гіпсокартону з подальшим сервісним обслуговуванням.
Пластикові укоси мають відмінний зовнішній вигляд, вони гармонійні з будь-яким типом вікна. Ці білосніжні і гладкі укоси не промерзають. З пластиковими укосами у вас тепло, світло і затишно. Пластикові укоси PANELIT легко миються. Їх досить протерти вологою губкою - і на цьому весь догляд закінчений. Голландські панелі мають тришарове покриття, яке стійке до сонячного світла. Укоси панелі не жовтіють на сонці.
При дотриманні умов монтажу та експлуатації надається гарантія 5 років.
Також компанія «Укіс-АТМР» надає свої послуги по ремонту балконів. У наш час стало дуже актуальним обшивати балкони. Наші майстри в найкоротші терміни нададуть свої послуги по обшивці балконів ПВХ панелями, деревом або іншим матеріалом. У комплексі робіт обов'язково присутній додаткове утеплення пенопласном, пінополістиролом, ізовером або іншими теплоізоляційними матеріалами.
Високий рівень обслуговування наших клієнтів в мінімальні терміни за прийнятними цінами - це девіз нашої компанії.
Ми завжди раді допомогти зробити Ваш будинок тепліше і затишніше.
Монтаж пластикових укосів, укосів з гіпсокартону, теплі укоси на вікна. Укоси до МПО. Гарантія 5 років. Постійні знижки для пенсіонерів. Додаткове утеплення. Герметизація швів. Укоси вікон. Віконні укоси з пластика і гіпсу. Укоси для вікон. Віконні укоси. Вікна укоси.
Укоси в Харкові виробництва Голландія, укоси Бельгія, сендвіч панелі, укоси з сендвіча, укоси з гарантією 5 років. Укоси з сендвіч-панелей, Укіс пластиковий, вікна укоси, дверні укоси, укоси пластикові, пластикові укоси, віконні укоси, пластикові вікна, вікна з пвх, вікна з пластику, укоси металопластикових вікон, ремонт утеплення вікон, укіс вікна.
Засклення балконів, вікна, балконні рами
Технічні характеристики
Артикул11833
Оновлення: 14.04.2024
Додано: 05.02.2012
Ідентифікатор: 11833

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Укіс-АТМР - 9 позицій