Решітки рулонні сінусоїдні

Немає в наявності
Продавець: РЕЗОН БКС
Решітки рулонні сінусоїдні
Решітки рулонні сінусоїдні сталеві, розмір полотна 2500х2250мм, розмір бокової пластини 370мм, пружинна система підйому, замок в Нижній ламелі, Відкритий вал. Доплата за моторедуктор з Перемикач на ключ 370євро.

Обладнання об'єкта рулон решіткою Забезпечує Безперервна, Привабливий та одночасно захищений експозіцію пропонованіх товарів.

Надійна конструкція рулонних решіток є результатом міцніх матеріалів - решітки віготовлені зі Сталі чи алюмінію найвищої якості и, кроме міцності, характеризуються скроню Естетика.

Рулону решітка відкрівається вертикально вгору, накручуючісь на вал. Завдяк цьом Відкрита решітка аж Ніяк НЕ обмежує простір. Решітки можна підібраті для монтажу як зсередини так и ззовні приміщення.

Потужні комплектуючі дозволяють створюваті рулонні решітки Досить великих габарітів - понад понад 50кв. м.

Сталеві решітки предлагают двох тіпів: Із сінусоїдніх трубок, з'єднаних сталевими скобами та з простих трубок з'єднаних в прямокутній візерунок.
Алюмінієві решітки такоже предлагают з екструдованого алюмінієвих профілів зі штампування отворами.
Стандартно решітки комплектуються автоматичності прістроєм управління. В решітках невеликих габарітів можливе такоже ручне управління.
Можна підібраті декілька варіантів управління автоматичності решіткамі. Їх можна Відкривати с помощью кнопкового пристрою управління, радіопульту, кодової Клавіатури, клавішного перемикач чи перемикач на ключ. Існує такоже можлівість использование системного управління, Пожалуйста дозволяє одночасно Відкривати чи закривати декілька решіток чи других елементів облаштування Будівлі, например, жалюзі, ворота, Незалежності від кількості каналів.
Основним захист в Стальова решітках є замок ригеля в нижньому профілі, Який попереджає Підняття закрітої решітки ззовні стороннімі особами.

Кроме того, в алюмінієвих решітках Використовують блокуючі підвіски, Які монтуються на вал решітки.

Мікровімікач замку застосовується в решітках з електроприводом. Завдяк цьом решітка НЕ ​​розпочне роботу, если закритий замок.

Гальма безпеки запобігає Раптова безконтрольного падінню решітки.

оптичний та пневматичний захист - его! застосування захіщає від прідавлювання, если во время закрівання решітка натрапляє на перешкоду, вона автоматично зупіняється, а потім піднімається вгору.

Захист від накручування на вал - застосовується в решітках з електроприводом. Завдяк такому захисту відбувається автоматична зупинка, если на решітці находится будь-який зайвий елемент.

Захист від розріву пружин - застосовується в Стальова решітках. Завдяк такому захисту решітка Раптова не впадаючи, если розірветься пружина.

Фотоелементі є додаткова захист решіток. Если в зоне Дії фотоелемента з'явитися будь-яка Перешкода, решітка автоматично підніметься вгору.
Сталеві решітки в кольорі оцінкованої Сталі Ідеально підходять Класичним будівлям, досконало підкреслюючі їхній традіційній солідній вигляд.
Алюмінієві решітки підходять сучасним рішенням. Додатковий перевага алюмінієвих решіток є можлівість пофарбування короба та направляючій, а в Деяк випадка и полотна в будь-який колір з палітрі RAL.
Технічні характеристики
Артикул12421
Оновлення: 18.07.2014
Додано: 26.03.2012
Ідентифікатор: 12421

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco