Вікна для дитячої кімнати. Конотоп

Немає в наявності
Продавець: ВІКНА Конотоп
Вікна для дитячої кімнати. Конотоп
Найважливішим для Дитячої кімнати є питання екологічної безпеки вікон.

Забезпечити такі умови для вашої дитячої кімнати допоможе вікно з профілю Rehau70.
Пластикові вікна Rehau сертифіковані і проходять суворий контроль якості згідно з нормами законодавства України. Дитяча кімната це не просто кімната - це замок, корабель, ракета, оазис уяви і потаємний куточок де Вашій дитині в першу чергу повинно бути тепло і світло, саме ці складові формують у Вашої дитини необхідне відчуття безпеки і спокою, яке необхідно для його нормального психологічного розвитку.
Ми пропонуємо варіант вікна, де особливу увагу приділено безпеці дитини. Для цього пластикове вікно оснащене спеціальним замикається на ключ обмежувачем - ручка з замочком, яка перешкоджає самостійному відкриванню пластикового вікна. Таким чином, малюк не зможе відкрити вікно, коли Ви не будете перебувати поруч.
Рекомендуємо укомплектувати вікна для дитячої кімнати москітною сіткою - і тоді Ваша дитина не потурбують докучливі комахи. А система зимового провітрювання забезпечить безпечний приплив свіжого повітря в дитячу кімнату навіть вночі. Вікно в дитячу кімнату комплектується обов'язково енергозберігаючим склопакетом, завдяки чому в приміщенні завжди буде тихо і тепло. Тільки так Ви позбудетеся від зайвих тривог і хвилювань і будете насолоджуватися сміхом Вашої дитини в моменти, коли він буде грати в своїй кімнаті.
Технічні характеристики
Артикул13348
Оновлення: 30.03.2013
Додано: 26.04.2012
Ідентифікатор: 13348

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення