Вікна для магазину, офісу. Конотоп.

Немає в наявності
Продавець: ВІКНА Конотоп
Вікна для магазину, офісу. Конотоп.
Продумуючи вітрини магазину, хочеться завжди чогось оригінального, але, в той же час, і практичного. Вікно в магазині може бути як невеликим - оригінальної форми, наприклад, кругле або трикутне, так і величезним - вітрина на всю стіну. Магазин може бути навіть суцільний вітриною.
Всі ваші фантазії, що б Ви не придумали, ми готові реалізувати. Це можуть бути і вікна різних форм, і різні кольори конструкцій, що підкреслюють інтер'єр приміщення, і декоративні вигини перемичок. Профіль може використовуватися як металопластиковий, так і алюмінієвий. Плюси пластикового - енергозбереження та звукоізоляція, алюмінієвого - можливість скління великих площ і створення магазину «без стін».
Варіантів склопакетів теж може бути безліч. Зазвичай ми рекомендуємо використовувати однокамерний склопакет з енергозберігаючим склом, у якого є ряд переваг:
1. Відмінні показники збереження тепла в приміщенні

2. Захист від вигорання предметів інтер'єру, виставкових матеріалів

3. Склопакет легше, ніж двокамерний, що особливо важливо при великій площі скління.
При необхідності, одне із стекол в склопакеті вікна в магазин може бути протиударним. Ми використовуємо систему триплекс (два скла, склеєних між собою протиударною плівкою, яка не дозволяє їм розсипатися) для досягнення найкращих показників безпеки. Ступінь протиударні може бути різною, залежно від потреб нашого клієнта.
Технічні характеристики
Артикул13350
Оновлення: 30.03.2013
Додано: 26.04.2012
Ідентифікатор: 13350

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
vikna.ua