Внутрішня обшивка балконів і лоджій. Балкони під ключ!

Немає в наявності
Продавець: Проценко
Внутрішня обшивка балконів і лоджій. Балкони під ключ!
скління пластиковими вікнами
внутрішнє утеплення та оздоблення балкона
зовнішня обробка балкона різними матеріалами
пристрій виносу балкона
пристрій балконних шаф
пристрій освітлення
облаштування припотолочная сушки
установка даху балкона на останніх поверхах.
Внутрішня обшивка балконів і лоджій. ремонт балконів
Засклити балкон - це ще не все! Якщо Ви хочете отримати по-справжньому якісно облаштоване балконний простір, замовляйте послугу «балкон під ключ» - і майстри нашої компанії виконають ще й внутрішню обробку.

З огляду на Ваші побажання, ми проведемо внутрішнє утеплення і обшивку балкона пластиком, гіпсокартоном або дерев'яною вагонкою. Пол буде або дерев'яним (статева дошка шпунтована), або покритий лінолеумом, ламінатом, плиткою. Крім того, на балконі можна встановити підвіконня, спеціальну сушку для білизни, поставити спеціальні вбудовані шафки або навісні полички.

Що ж вибрати для обшивки?

Фахівці рекомендують зупинити свій вибір на вагонки. Це - екологічно чистий матеріал, який не вигоряє під прямими сонячними променями, не псується від перепадів температур. Ви можете її як залишити в первісному вигляді, так і пофарбувати, покрити лаком. Догляд за обшитим вагонкою балконом вкрай простий.

Якщо Ви хочете приєднати балкон до квартири і перетворити його в повноцінне житлове приміщення (а в м.Київ та інших великих містах подібні замовлення зустрічаються все частіше і частіше), раціонально для внутрішньої обшивки вибрати гіпсокартон. Незважаючи на те, що обшивка таким матеріалом куди більш трудомісткий процес, така обробка надає Вам поле для інтер'єрних робіт - Ви здійсните всі свої задуми щодо облаштування балконного простору.
Зовнішнє оздоблення балкона
зовнішня обробка несе і функціональну роль - обшитий балкон під ключ тепліше, має хорошу звукоізоляцію, захищений від попадання опадів, пилу, сміття, бруду.

Чим обшивають балкон зовні? Як правило, використовують сайдинг або вагонку.Своім клієнтам ми радимо сайдинг, він набагато практичніше вагонки.

Чи можливо скління балкона без зовнішньої обшивки його поверхні? Безперечно! Вам не обов'язково замовляти «балкон під ключ»! Однак звертаємо Вашу увагу, що якщо Ви в майбутньому захочете здійснити зовнішню обшивку, це викличе певні проблеми у працівників - можливо, знадобитися демонтувати віконні конструкції (після обшивки їх повернуть на місце). Виняток - балкони на перших поверхах. Так що враховуйте і ці нюанси, якщо плануєте замовити скління балкона або лоджії! Зовнішнє оздоблення балкона потрібна для його утеплення та звукоізоляції, захисту внутрішнього простору балкона від попадання атмосферних опадів, і для того щоб Ваш балкон виглядав зовні привабливо, рекомендуємо також обшити зовнішню частину Вашого балкона.
Шафа на балконі
Всі речі, які нікуди прилаштувати в квартирі, потрапляють на балкон. Згодом маленький безлад перетворюється на великий завал. Відмінне рішення цієї проблеми - установка шафок на балконі.

Ви можете замовити вбудовані шафи для балкона і лоджії в комплексі з склінням і / або внутрішньою обробкою - або окремо. Ми виготовимо шафу під ваші побажання. А вже внутрішнє наповнення - справа вашого смаку.

Наша фірма пропонує своїм клієнтам різноманітні матеріали для обробки балконного шафи на будь-який смак: ДСП, МДФ, ДВП, масив. Практично не існує обмежень і за колірною гамою. Використання сучасних якісних матеріалів в обробці і виготовленні шаф створює враження дорогого оформлення

Висота, кількість поличок і конфігурація шаф визначається замовником, можливі різні комбінації шаф з горизонтальними поверхнями, використовуваними як стіл або полку.
Технічні характеристики
Артикул13458
Оновлення: 02.07.2015
Додано: 07.05.2012
Ідентифікатор: 13458

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вікно арочне
4 496 грн
Optim
vikna.ua