Металопластикові вікна Salamander

Немає в наявності
Продавець: Федоркин О.С.
Металопластикові вікна Salamander
Металопластикові вікна Salamander - це кращий вибір для тих, хто піклується про тепло і захисту свого будинку, справжні німецькі вікна, вироблені в Німеччині на обладнанні заводу Salamander Industrie - Produkte GmbH.
Salamander - металопластикові вікна найвищої якості, профіль для яких проведено на німецькому заводі Salamander Industrie - Produkte GmbH. Це - справжні елітні вікна з ПВХ.

Ціна вікон Salamander трохи вище в порівнянні з аналогічними моделями інших виробників, але назвати їх повністю аналогічними, звичайно не можна, адже пластикові вікна Salamander не поступаються аналогам, а естетичні технічні якості вікон Salamander завжди вище.

Профіль "Salamander" відрізняється:
неповторною унікальною білизною
пластичністю
чіткою геометрією
гладкістю профілю
бездоганним традиційним німецьким якістю.

Перевагою систем Salamander є:
їх абсолютна сумісність і необмежені можливості виробництва
різноманітних по конструкції і дизайну віконних і дверних виробів. Дані системи не мають аналогів на українському ринку.
максимальна ширина склопакета в віконних і дверних виробах може досягати 48 мм.
замкнутий армування, оброблене спеціальним антикорозійним складом, є гарантом надійності і безпеки.
На відміну від інших виробників Salamander не стала йти по шляху проектування спрощеної і дешевшої, економічною, профільної системи. Вікна Salamander розроблені з дотриманням всіх вимог ГОСТів і ДСТУ по всім Європейським стандартам, з урахуванням суворих кліматичних особливостей країн, а також відповідно до внутрішніх стандартів Salamander. Профільна система сумісна з уже існуючими профілями Salamander. Неперевершена глянцева білизна вікна, сувора геометрія і бездоганну якість самого пластику.
За відгуками фахівців, сучасна система Salamander Streamline відрізняється від аналогічних профілів інших виробників низкою відмінних характеристик, які однозначно будуть сприяти її просуванню на ринку металопластикових вікон. Завдяки збільшеній монтажній ширині 76 мм.
Salamander відповідає всім зростаючим вимогам до звукоізоляції і теплозахисту. Таким чином, фірма знову робить доступними для широких мас покупців високі стандарти якості та дизайну, якими до сьогоднішнього часу містили тільки ексклюзивні дорогі марки профілів.
Нова профільна система & quot; Streamline & quot; збагатить ринок ПВХ-профілів, і надасть можливість додаткового вибору для покупця, чий погляд спрямований в майбутнє і хто цінує справжню якість і дизайн від компанії SALAMANDER.
Технічні характеристики
Артикул13630
Оновлення: 03.04.2018
Додано: 14.05.2012
Ідентифікатор: 13630

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення