металопластикові вікна та двері

Немає в наявності
Продавець: Бриг
металопластикові вікна та двері
Металопластикові вікна названі так тому, що основою їх віконної конструкції служить металевий каркас. Більш точно було б називати їх вікнами з ПВХ, армованими оцинкованим профільованим сталевим прокатом.
Універсальність систем металопластикових профілів дозволяє шляхом їх комбінування виготовляти пластикові вікна практично будь-яких форм і розмірів, максимально враховуючи індивідуальні потреби замовника.
Металопластикові вікна можуть бути різних кольорів, а також варіюватися в видах відкривання. Металопластикові вікна давно завоювали популярність і серйозно потіснили дерев'яні вікна, виявивши ряд переваг в порівнянні з деревом:
- довговічність
- стійкість до всіх видів атмосферних впливів
- герметичність усіх швів і стиків
- високий рівень захисту від холоду і шуму
- простота в догляді
- висока технологічність виготовлення
- матеріал ПВХ є важкозаймистих і самогаситься матеріалом
За різними оцінками, в даний час на російському ринку від 70 до 85% вікон виготовляється з пластикового профілю.
Конструкція вікна, що складається з двокамерного металопластикового склопакета і системи профілів влаштована так, що вирішить проблеми протягів і значно скоротить витрати на опалення. Завдяки герметичності всіх з'єднань в конструкціях металопластикових вікон досягається максимальна шумоізоляція, що особливо актуально для будинків, вікна яких виходять на жваві магістралі або промислові зони.
Механізми відкривання металопластикових вікон виконані в сучасному стилі, не вимагають спеціального догляду і дозволяють відкривати стулки вікна в різних площинах, добре регулюючи повітряний потік. Зовнішній вигляд сучасних металопластикових вікон відповідає сучасним напрямкам архітектури і прикрасить будь-яке приміщення.
Металопластикові вікна, виготовлені серйозними компаніями і, відповідно, пройшли державні випробування і отримали Сертифікат відповідності, Гігієнічний сертифікат і Сертифікат пожежної безпеки, дозволять максимально теплоізолювати приміщення і підвищити шумоізоляцію будинку або квартири. Ще одна перевага металопластикових вікон - вони є екологічно чистими і абсолютно безпечними для людини.
Технічні характеристики
Артикул14675
Оновлення: 22.06.2012
Додано: 22.06.2012
Ідентифікатор: 14675

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT