Працюємо під час ВС

Самоочищаються вікна

Ціна за шт.
+380 97 259 XX XX +380 97 259 6376
Київ, Вишгород, Глеваха
Продавець: Україна Пласт
Самоочищаються вікна
Самоочищаються скло завжди вважалося нездійсненною мрією. Однак в результаті реалізації програми інтенсивних наукових досліджень і розробок, проведених компанією Pilkington, винахідником повсюдно використовуваного флоат-процесу і провідним світовим виробником скла, вдалося здійснити цю мрію і втілити її в новому продукті - Pilkington Activ ™. Його унікальне подвійну дію використовує сили природи для очищення скла від забруднень, що надає не тільки практичні переваги в зниженні витрат на його миття під час експлуатації, але також робить вікна чистішими і красивими. Дана стаття містить відповіді на питання, які можуть у вас виникнути про Pilkington Activ ™ і про те, як воно діє. Переваги Pilkington Activ ™
• Перше в світі самоочищаються скло, розроблене і вироблене провідним світовим виробником скла - компанією Pilkington.
• Береже ваш час і гроші, і безпечніше, ніж мити вікна самим
• Діє навіть в хмарні дні і вночі
• Руйнує навіть сильні органічні забруднення і допомагає змити їх дощовою водою.
• Працює навіть в похмурі дні і вночі.
• Може використовуватися практично для будь-якого виду зовнішнього скління.
• Покриття не зношується і не стирається - має такий же термін служби, що і саме скло.
• Легко миється в посушливу пору року за допомогою обливання з шланга або витирання м'якою вологою тканиною.
• Може використовуватися в комбінації з іншими продуктами Pilkington, наприклад для підвищення енергоефективності та зниження витрат на опалення.

Як працює скло Pilkington Activ ™?
Що ви маєте на увазі під «подвійну дію»? Секрет Pilkington Activ ™ складається в його спеціальному покритті, яке діє в два етапи:
Розкладання органічної бруду
Під дією ультрафіолетових (УФ) променів сонячного світла на поверхні скла відбувається розкладання органічних забруднень, в ході якого покриття
Pilkington Activ ™ виконує роль каталізатора реакції. Джерелом органічної бруду є продукти тваринного або рослинного походження (пташиний послід, деревний сік і т.д.), а також продукти неповного згоряння автомобільного палива; тоді як джерелами неорганічної бруду є дорожній пил, цемент, штукатурка і т.д.
змивання бруду
Друга стадія процесу відбувається при попаданні на скло води. Так як покриття Pilkington Activ ™ є гідрофільним, дощова вода рівномірно розподіляється по поверхні скла і, стікаючи вниз, змиває як органічну, так і неорганічну бруд. Неорганічні забруднення видаляються тільки за допомогою води. У порівнянні зі звичайним склом, вода дуже швидко висихає, не залишаючи на поверхні плям або патьоків.
Поширені запитання
Скільки часу займає процес самоочищення?
Pilkington Activ ™ працює постійно, а бруд змивається щоразу, коли йде дощ
Чи відразу починає працювати Pilkington Activ ™?
Після установки скла покриттю потрібно п'ять - сім днів для самоактіваціі. Для досягнення найкращих результатів вікна не слід мити до завершення активації покриття.
Чи діє цей процес при сильно забрудненому склі?
Покриття поступово розкладає навіть сильні органічні забруднення. Однак якщо поверхня скла настільки брудна, що УФ-промені не можуть досягти скла, процес самоочищення не діятиме. В цьому випадку помийте скло м'якою тканиною, змоченою теплою мильною водою, і через кілька днів процес відновиться.
Що відбувається, якщо дощу немає протягом тривалого часу?
Зазвичай опадів достатньо для утримання ваших вікон в чистоті. У посушливі періоди можна періодично обливати вікна водою зі шланга.
А в хмарні дні і вночі?
Покриттю потрібно лише невелика кількість УФ-випромінювання, тому воно діє і в похмурі дні, а гидрофильное діязберігається і вночі.
Що ж таке самоочищаються скло?
Pilkington Activ ™ - це звичайне скло зі спеціальним покриттям на зовнішній поверхні, що володіє подвійним дією. При попаданні на скло денного світла його покриття спочатку руйнує будь-які органічні забруднення, а потім дощова вода, рівномірно стікаючи вниз, змиває бруд зі скла.
Для чого приймається покриття надає на скло?
Покриття не впливає на характеристики міцності скла, і тільки знижує світлопропускання на 5-6% в порівнянні зі звичайним прозорим склом. Під деякими кутами скло має дещо більший, ніж звичайне скло, дзеркальний ефект з невеликим синюватим відтінком, що надає йому більш чистий і привабливий вигляд.
Чи можна його подряпати або стерти?
Покриття невіддільне від скла і може бути пошкоджено тільки в разі пошкодження самого скла, наприклад, гострими предметами, образівнимі очисниками або сталевими мочалками. Наші випробування показали, що воно не відшаровується
і не вицвітає.
Як довговічне покриття? Чи можна його замінити?
Як показали випробування, покриття служить стільки ж, скільки і саме скло.
Чи є покриття дружнім навколишньому середовищу?
Так. Покриття містить нешкідливі хімічні речовини, які вже присутні в нашому оточенні, наприклад в зубній пасті і олії для ванни. Насправді, так як для миття Pilkington Activ ™ потрібно тільки невелика кількість миючих речовин, воно більш дружньо до навколишнього середовища, ніж звичайне скло.
Як дізнатися, що в моїх вікнах встановлено скло Pilkington Activ ™?
Pilkington Activ ™ може бути ідентифіковано за допомогою детектора поверхні з покриттям.
Де можна використовувати Pilkington Activ ™?
Практично для будь-якого зовнішнього скління, такого як вікна, оранжереї, фасади і скляні дахи. Воно може встановлюватися вертикально або під кутом. Pilkington Activ ™ доцільно встановлювати в важкодоступних для миття місцях (скляні фасади висотних будівель, зенітні ліхтарі, скляні дахи).
Це скло не підходить для внутрішнього застосування. Чи може воно комбінуватися з іншими видами стекол?
Pilkington Activ ™ може комбінуватися з іншими стеклами Pilkington для отримання додаткових якостей - теплоізоляції, зниження шуму, захисту від сонця і вогню. Для забезпечення безпеки і захисту від нападу Pilkington Activ ™ може
гартуватися і ламінуватися. Чи треба буде все ж мити мої вікна? Дане скло створено для зменшення потреби в митті вікон, і значить, Ваших витрат. Якщо миття все ж необхідно, воно буде вимагатися рідше і буде значно легше, ніж миття звичайне скло. Це може знадобитися в посушливі періоди або в разі сильного забруднення вікон.
Наскільки легко миється Pilkington Activ ™?
Зазвичай простого обливання вікна водою досить, але ви також можете скористатися м'якою тканиною і теплою мильною водою. Ніяких спеціальних миючих засобів не потрібно, і покриття природно реактивується через кілька днів.
Що означають сріблясті або жирні плями на поверхні?
Вони іноді з'являються при руйнуванні органічних забруднень. Це означає, що покриття працює, і масляні плями будуть змиті під час наступного дощу.
На склі видно райдужні разводи.Что це таке?
Це відбувається під час швидкого процесу висихання, розлучення зникають на сухому склі.
Що робити, якщо пил збирається на поверхні в посушливі періоди?
Самоочисне покриття буде розкладати органічні відкладення, проте не буде видаляти неорганічну бруд. Для її видалення до наступного дощу, просто облийте скло водою.
Як можна видалити чорнило або фарбу з вікон?
Чорнило або фарбу потрібно акуратно стерти зі скла за допомогою м'якої тканини і метилового спирту. Ніколи не використовуйте абразивні речовини, сталеві мочалки, леза бритви або інші тверді або гострі предмети, які можуть подряпати скло.
Як боротися з утворенням крапель і бруду в нижній частині рами?
У виняткових випадках бруд може бути змита в нижню частину рами і неповністю видалена зі скла. Скупчення бруду може перешкодити УФ-випромінювання активізувати процес очищення. Спочатку сполосніть бруд звичайною водою, а потім протріть вікно м'якою тканиною з теплою мильною водою.
Інструкції з миття та догляду
Самоочищаються скло Pilkington Activ ™ має встановлюватися в склопакет покриттям назовні. Pilkington Activ ™ має довговічне покриття і, використовуючи природний УФ-світло, рідше вимагає миття і забезпечує більшу
прозорість під час і після дощу. Для того щоб властивості скла проявилися, необхідно дотримуватися наступне керівництво:
• Зазвичай це скло не має потреби в регулярному миття. Однак тривалі посушливі періоди можуть викликати утворення відкладень бруду на поверхні з покриттям. У таких випадках потрібно облити скло водою і дати висохнути природним чином.
• Іноді на поверхні можуть утворитися тверді відкладення, які буде непросто змити водою зі шланга. Місця таких відкладень потрібно спочатку полити водою, протерти м'якою тканиною, змоченою в теплій мильній воді, а потім знову
сполоснути водою. Якщо необхідно, використовуйте неабразивні рідкий миючий засіб для стекол. Не допускайте попадання твердих частинок між тканиною і поверхнею Pilkington Activ ™. Гумові скребки не повинні використовуватися, так як
можуть пошкодити покриття.
• Після миття за допомогою м'якої тканини може знадобитися період реактивації - зазвичай це займає 5-7 днів.
• Не використовуйте на поверхні Pilkington Activ ™ абразивні або мають консистенцію крему очисники, а також функціональні засоби (такі як засіб проти запотівання), так як вони можуть пошкодити покриття.
В областях, важко доступних для попадання води, обливання водою зі шланга може викликати утворення білих відмітин або молочних плям на поверхні з покриттям, через що містяться у воді мінералів. Якщо це відбувається, рекомендується додати в воду миючий засіб, що не містить розчинника. Освіта білих плям можна зменшити, якщо уникати обливання скла в найспекотніший час доби.
• Не допускайте потрапляння фарби або цементу на скло. Якщо фарба все ж потрапила на скло, потрібно видалити її за допомогою м'якої тканини і очистіть
Технічні характеристики
Артикул14705
Оновлення: 29.03.2024
Додано: 24.06.2012
Ідентифікатор: 14705
Відгуки
A
Здравстуйте, интересует этот товар, укажите пожалуйста цену за метр квадратный
4 черв. 2017 р., 17:03
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
А
Здравстуйте, интересует этот товар, укажите пожалуйста цену за метр квадратный
26 трав. 2016 р., 16:14
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ

Ще товари та послуги від компанії Україна Пласт

Дивитись весь прайс-лист компанії Україна Пласт - 154 позиції
Виробництво вікон Viknar`off