Медичні Двері

Немає в наявності
Продавець: КПД-Універсал
Медичні Двері
Двері для лікарень повинні мати високі експлуатаційні властивості, оскільки вони піддаються навантажень і зносу в постійному режимі. Тому вони виготовляються з особливо міцних матеріалів, за спеціальною технологією, і перевіряються на відповідність підвищеним стандартам якості.

Специфічним вимогою, що пред'являються до даного роду виробам, є відповідність нормам гігієни і безпеки. Так, двері в хірургічне відділення повинні бути обладнані автоматикою для безконтактного відкриття. Існує кілька технічних рішень цієї проблеми, але будь-який з них має гарантувати гігієнічну безпеку двері в експлуатації для персоналу, хворих, відвідувачів.

орні
Слід враховувати особливий режим роботи медичних закладів, схильність дверей частого відкриття, ляскання, поштовхових і ударних впливів. Ми застосовуємо матеріали, стійкі до вологи, інертні по відношенню до хімічних реагентів. Механічна міцність до навантажень будь-якого роду, підвищена опірність до зносу, вологостійкість - характерні особливості представлених нами моделей.

Однак, всі перераховані вище якості можуть залишитися незатребуваними в разі, якщо мед двері не володітимуть привабливими естетичними властивостями. При цьому і вартість їх повинна мати розумні параметри, оскільки медичні установи далеко не найбагатші в нашій країні. Продукція нашого виробництва прекрасно поєднує масу всіх зазначених достоїнств, які залучають наших замовників і покупців. Найбільш затребуваними у закупівельників від медустанов є сертифіковані двері «SPI», що відповідають найвищим санітарним і експлуатаційним стандартам.
Технічні характеристики
Артикул15278
Оновлення: 29.07.2022
Додано: 02.08.2012
Ідентифікатор: 15278

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Міжкімнатні скляні двері
100 грн
Працюємо під час ВС
Скляні двері
100 грн
Працюємо під час ВС
Розсувні скляні двері
100 грн
Працюємо під час ВС
Двері скляні прозорі
100 грн
Працюємо під час ВС
Двері
3 960 грн
Optim
Ролети з теплим коробом GANT