Алюмінієво-дерев'яні вікна Perla, італійські алюмінієві вікна Mixall, алюмодерев'яні вікна

Немає в наявності
Продавець: Деняк
Алюмінієво-дерев'яні вікна Perla, італійські алюмінієві вікна Mixall, алюмодерев'яні вікна
алюмодерев'яні вікна

На сьогоднішній день найбільш прогресивною вважається комбінація з «теплого» алюмінієвого профілю, облицьованого з боку приміщення деревиною цінних порід. При цьому для облицювання використовується не тонкий декоративний шпон, а масивні дерев'яні елементи, які виконують не тільки декоративну, але і ізолюючу функції. Несучою конструкцією таких вікон є алюмінієвий профіль, що робить їх набагато більш міцними в порівнянні з вікнами з ПВХ, дерева і деревоалюмінієві вікнами, в яких алюміній лише дублює лакофарбовий шар.

Внутрішнє оздоблення вікон виготовляється з цінних порід деревини будь-якої обробки. Якісно оброблені накладки з цінних порід дерева, встановлені на алюмінієву раму і стулку вікна зсередини приміщення надають ексклюзивно, естетичний вигляд і по домашньому затишну атмосферу.

Для запобігання зіткнення металу і дерева в алюмінієво дерев'яних вікнах застосовується терморозрив, виготовлений з армованого скловолокном поліаміду, цей матеріал до того ж має мінімальну теплопровідність.

Герметичність віконної конструкції забезпечують ущільнювальні контури. Від щільності притвору залежить не тільки відсутність протягів в будинку, але і довговічність самого вікна. Добре, якщо вікно має два або навіть три ущільнювальних контуру. Матеріал, з якого виготовлені ущільнювальні профілі - еластичний і морозостійкий, добре адаптований до зим.
http://mixall.it/
Технічні характеристики
Артикул17361
Оновлення: 08.10.2014
Додано: 06.09.2012
Ідентифікатор: 17361

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco