Працюємо під час ВС

Київські вікна - відмінна пропозиція ПВХ вікон

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Київські вікна - відмінна пропозиція ПВХ вікон
Немає сенсу довго перераховувати всі переваги іеталлопластікових вікон. Список цих переваг значно довше, ніж у конструкцій з інших видів матеріалів. Ось найважливіші плюси цих вікон.

Експлуатація таких вікон майже не вимагає зусиль і фінансових витрат! Щоб зберегти первинний вигляд вікна, досить час від часу протирати його з м'яким миючим засобом, наприклад, з мильним розчином. Бездоганно гладка поверхня рами і стулки добре відштовхує бруд і майже не мажеться.

Забудьте про регулярну фарбування рами! На відміну від дерев'яних рам, вікна ПВХ ніколи не треба підфарбовувати! При цьому Ви можете замовити профіль в будь-якому кольорі, з огляду на загальний дизайн інтер'єру. Для цього використовується механізм ламінації профілю спеціальними плівками.

Стійкість до корозії і гниття. Такі неприємності, як гниття або іржа, можуть трапитися з металевими або дерев'яними конструкціями, але тільки не з вікнами ПВХ. Сталеве армування також проводитися виключно з до корозії матеріалів.

Ви ніколи не зіткнетеся з проблемою деформації, перекосу або розтріскування рами. Ці труднощі пішли в минуле разом з дерев'яними вікнами - тепер на ринку лідирують вікна ПВХ.

Міцність і довговічність металопластикових вікон - головні їхні переваги. Спеціальний склад профілів, обумовлений застосуванням спеціальних стабілізаторів і модифікаторів пластмаси, армуючий профіль з оцинкованої сталі, товсті зовнішні стінки, а також жорсткий контроль якості на стадії виробництва і монтажу - все це передумова того, що конструкція прослужить Вам не один десяток років. На сьогоднішній день профілі з полівінілхлориду визнані найбільш довговічними. Фахівці стверджують, що щонайменше, протягом п'ятдесяти років зовнішній вигляд віконної конструкції і її функціональні характеристики зберігаються незмінними, а значить вікна ПВХ залишаться модними і стильними ще дуже довго.

Замір і оформлення замовлення на місці по Києву та Київській області.
Компанія «Київські вікна»
Консультацію з усіх питань ви можете отримати за тел /,
Технічні характеристики
Артикул19820
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 16.10.2012
Ідентифікатор: 19820

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
vikna.ua