Працюємо під час ВС

Вікна з ПВХ - відмінний вибір!

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Вікна з ПВХ - відмінний вибір!
Чи є сенс довго перераховувати всі переваги металопластикових вікон? Цей список значно довший, ніж у конструкцій з інших видів матеріалів, таких як дерево або алюміній. Не даремно в світі на кожні сто віконних конструкцій більше шістдесяти зроблені з ПВХ.

Ось найважливіші плюси пластикових виробів.

Експлуатація ПВХ вікон майже не вимагає зусиль і фінансових витрат! Щоб зберегти первинний вигляд, достатньо час від часу протирати його з м'яким миючим засобом, наприклад, з мильним розчином. Бездоганно гладка поверхня рами і стулки добре відштовхує бруд і майже не мажеться, залишаючись постійно ідеально білого кольору ..

Такі вироби не вимагають регулярного фарбування! На відміну від дерев'яних рам, вікна ПВХ ніколи не треба підфарбовувати! При цьому Ви можете замовити профіль в будь-якому колірному рішенні, враховуючи загальний дизайн інтер'єру. Для цього використовується механізм ламінації профілю спеціальними плівками.

Стійкість до корозії і гниття. Такі неприємності, як гниття або іржа, можуть трапитися з металевими або дерев'яними конструкціями, але тільки не з ПВХ. Сталеве армування також проводитися виключно з стійкою до корозії оцинкованої сталі.

Якщо вікно добре зроблено, Ви ніколи не зіткнетеся з проблемою деформації, перекосу або розтріскування рами. Ці труднощі пішли в минуле.

Міцність і довговічність металопластикових вікон - головні їхні переваги. Спеціальний склад профілів, обумовлений застосуванням спеціальних стабілізаторів і модифікаторів пластмаси, армуючий профіль з оцинкованої сталі, товсті зовнішні стінки, а також жорсткий контроль якості на стадії виробництва і монтажу - все це передумова того, що конструкція прослужить Вам не один десяток років. На сьогоднішній день профілі з полівінілхлориду визнані найбільш довговічними. Фахівці стверджують, що щонайменше, протягом п'ятдесяти років зовнішній вигляд віконної конструкції та функціональні характеристики зберігаються незмінними, а значить залишаються модними і стильними ще дуже довго.
Вікно кухонне з одного відкриває стулкою Fenster 300, фурнітурою Siegenia і однокамерним склопакетом
Висота 1300 мм, ширина 1200 мм

Металопластикові вироби від компанії "Київські вікна" - відмінний вибір. Приєднуйтесь до тисячам вдячних замовників нашої компанії
Технічні характеристики
Артикул19822
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 16.10.2012
Ідентифікатор: 19822

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення