Працюємо під час ВС

Обіцяємо - українська якість не гірше європейського!

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Обіцяємо - українська якість не гірше європейського!
Чому компанія "Київські вікна" зупинила свій вибір на профілі ALMplast?
Тому що віконна система ALMplast завоювала на ринку металопластикових віконних конструкцій репутацію якісного і надійного профілю. Ціни на профілі ALMplast істота нижче цін на аналогічнех імпортних профілів, але - не на шкоду якості.
Споживач повинен знати, що профілі однакової якості можуть мати істотну різницю в ціні залежно від місця виготовлення. Наприклад, в Центральній Європі виробництво профілів здійснюється на дорогому високотехнологічному обладнанні, яке контролює якість і кількість вихідної сировини. Дороге обладнання - високі трудовитрати - дорога продукція - висока націнка за марку. Крім того, на вартості продукції позначаються витрати на доставку, митні витрати і т.д.
Віконна система ALMplast виробляється під Києвом на високотехнологічному - австрійському - устаткуванні, але виграє на вартості трудовитрат, які в Україні дешевше. А найголовнішим виграшним моментом в цьому плані є територіальне розташування компанії, яка знаходиться, можна сказати, поряд з клієнтом.

Іншим аргументом на користь профілю ALMplast є не тільки його демократична ціна. Український клімат досить вологий, тому `победіть` тут можуть тільки віконні конструкції, стійкі практично до всіх видів зовнішніх впливів. Система ALMplast призначена для виготовлення вікон і дверей для будь-яких приміщень і спеціально адаптована під українські умови експлуатації. Віконні системи ALMplast не тільки відповідають українським вимогам по теплоізоляції, але і всім основним міжнародним стандартам.

Про товщину профілю ходять великі дебати. Але фахівці визнають, що нарощувати товщину профілю немає ніякого сенсу, так його опір теплопередачі звичайно вдвічі більше, ніж у склопакета. І якщо при великих морозах вікно промерзне, то тільки по склопакету. В реальності профіль можна зробити хоч десятикамерним, але це буде дешевий трюк, розрахований на недосвідченого споживача. Трикамерний профіль, два контури ущільнення і двокамерний склопакет - оптимальний варіант, за яким ідуть усі основні європейські виробники.

Профіль ALMplast поєднує в собі функціональність і зручність першокласного пластика, абсолютну екологічність рецептури і досконалу геометрію. Трикамерна система ALMplast відповідає найсуворішим стандартам тепло- і енергозбереження.

Високі експлуатаційні характеристики продукції компанії підтверджені Сертифікатом відповідності та гігієнічними висновками.

До речі, замовнику не зайве знати, що якість сировини для профілів у всіх виробників світу практично однакове. Це біржовий товар, і всі виробники закуповують його тільки на чотирьох заводах світу. Так що підвищена вартість металопластикового профілю не може бути аргументована особливою якістю основної сировини.

Інша справа, що для того, щоб виготовити профіль високої якості, необхідно не тільки основна сировина, а й добавки, а їх вартість буває іноді перевищує номінальну вартість сировини. Але саме від цих компонентів залежить стійкість кольору, стійкість до агресивних атмосферних впливів, якість поверхні, зварюваність металопластикових вікон.

До відома споживачів: на добавках часто економлять виробники металопластикових конструкцій з Азії, випускаючи недорогу продукцію для південних країн, де клімат м'якше і норми теплозбереження відрізняються від українських. Проте, ця продукція на українському ринку присутній, складаючи конкуренцію українській продукції в ціновому - але не в якісному! - сегменті. Тому вихід один - уважніше дивитися в документи.

Для виробництва профілю компанія ALMplast використовує тільки високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти і т.д. - провідних європейських виробників, що забезпечує високу якість кінцевого продукту.

Заводська лабораторія ALMplast контролює весь процес виробництва профілю на всіх етапах: здійснюється контроль якості сировини, що надходить, процесу змішування, перевірка точності розмірів профілю, його фізичних і хімічних властивостей. Всі етапи виробництва супроводжують висококваліфіковані фахівці, які отримали спеціальну підготовку в Австрії.

Продукція ALMplast дійсно відповідає всім вимогам, що пред'являються фахівцями і споживачами до сучасних профілів. Саме тому компанії, що працюють на профілі ALMplast надає гарантію на свої вироби 10 і більше років.
"Київські вікна"
+380 50 613 XX XX +380 44 361 0178
Моб .: +380 50 613 XX XX +380 50 613 8117, +380 50 613 XX XX +380 67 804 5115
Технічні характеристики
Артикул20702
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 27.10.2012
Ідентифікатор: 20702

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення