Працюємо під час ВС

Вікна Salamander для заміського будинку (Вишневе)

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Вікна Salamander для заміського будинку (Вишневе)
Майже кожному, хто має справу з особливостями життя за містом, знайомі клопоти щодо забезпечення оптимальної температури в приміщенні.
Температурні та погодні умови чинять на котедж за міською межею більш відчутний вплив. Саме тому вікна в заміський будинок повинні підбиратися з особливо відповідальним підходом. Сувора зима, літню спеку, протяги і сторонні шуми - всі ці побічні ефекти можуть бути мінімізовані за допомогою правильної установки світлопрозорих конструкцій. Віконні консструкціі salamander відомі на весь світ як неймовірно надійна, якісна і довговічна продукція. Віконний профіль хорошої якості не потребує ремонті на протязі багатьох років. Окремим фактором економії є те, що елітні вироби дають можливість зберігати тепло в приміщенні. Завдяки цьому витрати на додаткове використання опалювальних приладів мінімізуються. Крім того, енергозберігаючі вікна дозволяють не використовувати системи кондиціонування і клімат-контролю в літній час.
В якості підбиття підсумку, можна виділити кілька основних критеріїв ідеальних віконних профілів для заміського будинку. Вибирати профіль слід відповідно до погодними умовами і характеристиками приміщення. Ідеальні віконні конструкції Salamander перетворять Ваш будинок на справжню фортецю, невразливу перед зовнішніми природними факторами.
Замір та оформлення замовлення на місці по Києву та Київській області.
Компанія «Київські вікна»
Консультацію з усіх питань ви можете отримати за тел /,
Технічні характеристики
Артикул21149
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 03.11.2012
Ідентифікатор: 21149

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off