Працюємо під час ВС

Віконні та дверні системи WDS для приватного будинку - невисокі ціни (Васильків)

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Віконні та дверні системи WDS для приватного будинку - невисокі ціни (Васильків)
Приватний будинок - це місце далеко від міської суєти, де можна насолодитися тишею, відпочинком від повсякденних х турбот. Важливо, щоб будинок був комфортним, затишним, а також радував Ваші очі. Пластикові вікна і двері - важлива деталь приватного будинку. Завдяки віконних та дверних конструкцій з ПВХ, ваш приватний будинок стане більш комфортабельним.
Затишок і тепло в будинку не менш важливі, ніж у квартирі. Наша компанія "Київські вікна" пропонує віконні та дверні системи WDS для скління Вашого приватного будинку. Бездоганна комбінація форми і функціональності додає Системам Вікон і Дверей WDS сучасну привабливість і ефективну ізоляцію від кліматичних коливань.
Зовнішня частина профілю додає чистоту і плавну завершеність дизайну, а гладка поверхня дозволяє дощовій воді легко стікати. Вмонтований на заводі ущільнювач забезпечує легку і позбавлену труднощів експлуатацію, а також надійну ізоляцію на довгі роки. WDS пропонує естетичне рішення, яке надасть Вам комфорт при будь-яких умовах.
Вікна, виготовлені з наших профілів, забезпечують надійний захист від вітру і дозволяють використовувати одинарні, подвійні і потрійні склопакети 24-32 мм.Сістеми Вікон і Дверей WDS мають унікальний декоративний дизайн, який дивує своїм естетичним рішенням в будь-якому аспекті архітектурного проекту.
Телефонуйте, в нашій компанії, Вам завжди раді! Менеджери компанії "Київські вікна" з радістю проконсультують Вас!
Технічні характеристики
Артикул21345
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 05.11.2012
Ідентифікатор: 21345

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off