Працюємо під час ВС

Вікно WDS на веранді - кращий вибір за помірною ціною (Ірпінь)

Ціна за шт.
+380 50 613 XX XX +380 50 613 8117
Київ
Продавець: Київські вікна
Вікно WDS на веранді - кращий вибір за помірною ціною (Ірпінь)
Веранда - додаткове приміщення, яке прилаштовується до будинку і використовується, як літня вітальня, зимовий сад, просто місце для відпочинку. Як правило, вона не опалюється і може бути засклена з двох або трьох сторін. Оформлення веранди втілює різну стилістичну спрямованість, залежно від особистих переваг домовласника. Скління веранди дозволяє продовжити сезон її використання і захистити від атмосферних опадів, і втрати тепла. Вікна WDS подбають про вас взимку, не дозволяючи холодному вітру проникати у ваше житло, тим самим зберігаючи тепло і затишок. Завдяки спеціальному ущільнювачу вся продукція компанії WDS стійка до негативних зовнішніх чинників.
Металопластикові вікна WDS це практичне і доступне рішення для вашого будинку. Вся система розробляється з урахуванням того, щоб зробити максимальний упор на довговічність і безвідмовність. Ви можете вибрати 4, 5, 6-камерні системи на всі випадки життя! Якщо ви живете поряд з трасою або жвавим місцем, де шум часто заважає вашому відпочинку, то звичайно краще встановити 6-камерні вікна, а якщо вам потрібна вікна для дачі, то можна замовити мінімальну конфігурацію, яку в даному випадку цілком вистачить.
Менеджери нашої компанії "Київські вікна" будуть раді надати вам професійну консультацію і розрахувати вартість вашого скління.
Технічні характеристики
Артикул21361
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 05.11.2012
Ідентифікатор: 21361

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Київські вікна

Дивитись весь прайс-лист компанії Київські вікна - 202 позиції