Працюємо під час ВС

Прекрасне вікно Rehau на кухні - недорого!

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Прекрасне вікно Rehau на кухні - недорого!
Вікно - одна з найвиразніших об'єктів у вашій кухні. Вікно дарує світло і затишок вашому приміщенню. Хочете додати чарівності або екстравагантності вашій кухні - краще почати саме звідси.
Порадуйте себе і своїх гостей незвичайним і оригінальним оформленням вікна, і з вашої кухні більше не захочеться йти.
Пластикові вікна - надійні і довговічні конструкції, стійкі до атмосферних впливів (осідань, морозів, вітрам), перепадів температур, а також підвищеної вологості в приміщеннях. Кухня належить
до приміщення з підвищеним рівнем вологості, тому висувають підвищені вимоги до матеріалів обробки і встановлюваним віконним конструкціям. Волога і конденсат, осідаючи на поверхнях, можуть призводити до поразки цвіллю, корозії або деформації матеріалів. Пластикові вікна, виготовлені з ПВХ- профілю REHAU, стійкі до впливу вологи, не вступають в реакцію з водою, не коробляться, не деформуються, зберігають свій зовнішній вигляд і функціональні властивості протягом усього періоду експлуатації. Тому пластикові вікна Rehau є ідеальним варіантом для використання в приміщеннях з підвищеною вологістю.
Дуже важливим питанням для таких приміщень є питання правильної організації режиму вентиляції для того, щоб виводити надлишкову вологу, перешкоджаючи її осіданню на стеклах пластикових вікон та інших поверхнях.
Пластикові вікна, оснащені фурнітурою з функцією мікропровітрювання, забезпечують необхідний доступ свіжого повітря і вентиляції без необхідності повного відкривання стулок, утворюючи між стулкою і рамою щілину 3-4 міліметри. При цьому провітрювання відбувається без протягів, втрати тепла і дискомфорту навіть при морозах.
Технічні характеристики
Артикул21477
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 06.11.2012
Ідентифікатор: 21477

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco