Працюємо під час ВС

Пластикове вікно Rehau для балкону

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Пластикове вікно Rehau для балкону
Сучасний житель міста, будь-який простір квартири, намагається використовувати по максимуму. Території на лоджіях, балконах не є винятком з цього правила. При цьому дуже важливо надати даними приміщень максимальний затишок і комфорт в їх використанні. За допомогою скління лоджій і балконів можна вирішити будь-які вимоги людини.
Причина рекомендації нашої компанії "Київські вікна" пластикових вікон Rehau для лоджії - дуже продумана система з'єднувачів і добірних (розширювальних) профілів в компанії Rehau. Для клієнтів, які замовляють вікна Рехау вперше, пояснюємо: балкони мають торцеві частини і фронтальну (довгу). Для того щоб після установки у Вас не виникало питання - чому у мене дме з усіх боків, використовуються спеціальні сполучення, за допомогою яких кілька рам перетворюється в єдине ціле. Так ось - ці самі з'єднувачі в профілях Rehau продумані дуже ретельно і відмінно себе показали в кліматі України.
Балконні двері з профілю Рехау відрізняються особливою надійністю. При замовленні балконного блоку двері йде з поворотно-відкидним механізмом, а поруч стоїть вікно - глухе. Це означає, що металопластикові двері приймають на себе додаткове навантаження - працювати в кватиркового режимі для провітрювання кімнати. Профіль Rehau відмінно витримує такі навантаження і двері з профілю Рехау прослужать Вам вірою і правдою жоден десяток років.
Технічні характеристики
Артикул21500
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 06.11.2012
Ідентифікатор: 21500

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення