Працюємо під час ВС

Якісні вікна та двері з профілю Rehau для заміського будинку - краща ціна (Київ)

Ціна за шт.
+380 50 613 XX XX +380 50 613 8117
Київ
Продавець: Київські вікна
Якісні вікна та двері з профілю Rehau для заміського будинку - краща ціна (Київ)
Для того, щоб заміський будинок виглядав красиво, а всередині його було тепло і затишно, світло і святково - необхідно провести правильно скління заміського будинку. Саме таку послугу пропонує наша компанія "Київські вікна" - красиве, зручне, витончене, а головне вигідне скління котеджів. Звертаючись за послугами в нашу компанію, ви отримуєте, то про що мріяли довгі роки.
Для різних клієнтів ми пропонуємо різні варіанти скління котеджів. Кожен варіант враховує побажання клієнтів - вибір вікон для заміського будинку, проведення комплексу робіт по склінню заміського будинку, реалізацію самих різних дизайнерських рішень.
Сучасні пластикові вікна, віконниці, рольставні і фасади з профільних систем REHAU відрізняються численними перевагами. Сучасні вимоги, такі як теплоізоляція, звукоізоляція враховуються індивідуально. Крім цього системи з профілю Rehau характеризуються довговічністю, сучасним дизайном і легкістю у догляді.
Вікна ПВХ з усіх профілів REHAU (рехау) відрізняються високою міцністю і довговічністю. Завдяки спеціальним добавкам пластик не горючий, що збільшує пожежобезпечність в приміщеннях, обладнаних пластиковими вікнами РЕХАУ.
Фахівці нашої компанії "Київські вікна" допоможуть Вам зробити вибір профілю ПВХ. Правильний вибір профілю для пластикових вікон дозволить зменшити витрати на обігрів приміщень і захистити Ваше здоров'я від підвищеного рівня шуму.
Технічні характеристики
Артикул21526
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 07.11.2012
Ідентифікатор: 21526

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Київські вікна

Дивитись весь прайс-лист компанії Київські вікна - 202 позиції
Алюмінієві профілі Profilco