Працюємо під час ВС

Металопластикове вікно Rehau для балконного блоку - висока якість за доступною ціною (Глеваха)

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Металопластикове вікно Rehau для балконного блоку - висока якість за доступною ціною (Глеваха)
Вікна німецького концерну Rehau мають відмінну репутацію одних з найякісніших, надійних. Вони дуже затребувані на українському ринку.
Вікна ПВХ цієї компанії відрізняються чудовою герметичністю, чудовими термо- і шумоізоляційні властивостями, не потребують фарбування при експлуатації, стійкі до перепадів температур і дуже довговічні. Крім того, даний профіль володіє певним запасом пластичності, завдяки чому він підходить для створення різноманітних конфігурацій, з його допомогою легко можна буде втілити в життя найсміливіші задумки дизайнерів.
Примітно, що випускаючи віконні системи найвищого класу, компанія стежить за тим, щоб вартість на продукцію Rehau була обґрунтованою і доступною споживачеві. Рекомендуючи своїм покупцям пластикові вікна цієї фірми для балконного блоку, фахівці компанії "Київські вікна" знають, що причина такої рекомендації - дуже добре продумана система з'єднувачів і добірних (розширювальних) профілів. Для клієнтів, які замовляють вікна Рехау вперше, хочемо пояснити: балкони мають торцеві частини і фронтальну (довгу). Для того щоб після установки у Вас не виникало питання - чому у мене дує з усіх боків, використовуються спеціальні сполучні профілю за допомогою яких кілька рам перетворюється в єдине ціле. Так от - ці самі з'єднувачі в профілях даної фірми продумані дуже ретельно і відмінно себе показали в кліматі України.
Балконні двері з профілю Рехау відрізняються особливою надійністю. При замовленні балконного блоку двері йде з поворотно-відкидним механізмом, а поруч стоїть вікно - глухе. Це означає, що металопластикові двері приймають на себе додаткове навантаження - працювати в кватиркового режимі для провітрювання кімнати. Профіль Rehau відмінно витримує такі навантаження та двері з прослужать Вам вірою і правдою жоден десяток років.
Технічні характеристики
Артикул21551
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 07.11.2012
Ідентифікатор: 21551

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення