Система климат-контроля

Немає в наявності
Продавець: Орлова Л.А.
Система климат-контроля
Вікна, які дихають.
У деяких споживачів, поміняли старі на сучасні металопластикові, складається думка, що вони неякісні. А все із-за того, що вони плачуть (випадає конденсат на внутрішній частині вікна). З такою ж проблемою стикаються часом і клієнти, встановили сучасні дерев'яні вікна. Вікна ПВХ або сучасні дерев'яні настільки герметичні, що вентиляція можлива тільки тоді, коли стулки на певний час відкриваються безпосередньо людиною. Якщо цього приміщення щодня не провітрюється, то в ньому накопичується надмірна вологість. Джерел вологи в оселі предостатньо. Наприклад: квіти, користування пральною машиною, приготування їжі, вологе прибирання. Доросла людина за час сну виділяє близько 500 г води в вигляді пари. Можна припустити, що життєдіяльність сім'ї з трьох осіб сполучена протягом доби з виділенням в простір житла від 3 до 7 літрів води. Ця вологість повинна бути виведена з приміщення методом провітрювання – заміни повітря житла повітря на вулиці не менше 2 разів на день. А що ж робити, якщо немає можливості провітрювати своєчасно приміщення?
На вулиці порошно, багато комах. Іноді провітрювання приміщення утруднюється тим, що в будинку є маленькі діти, і дорослі побоюються, що протяги можуть зашкодити їхньому здоров'ю.
На допомогу приходить система клімат-контролю. Багато клієнти вибирають саме нові вікна з цією функцією і назавжди вирішили питання вентиляції свого житла. Система клімат-контролю передбачає встановлення вентиляційного клапана на етапі виробництва вікна ПВХ між стулкою і рамою. Через цей клапан надходить повітря з вулиці. Проходячи між стулкою і рамою через внутрішню частину клапана, повітря навіть в холодну пору набуває температуру приміщення. В результаті в житло забезпечується приплив свіжого повітря комфортної температури, навіть при закритому вікні.
Технічні характеристики
Артикул23551
Оновлення: 21.01.2016
Додано: 16.12.2012
Ідентифікатор: 23551

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення