Працюємо під час ВС

Заміна підвіконь і відливів

Ціна договірна замовити
Ціна за м.
 3.5 (4 голоси)
+380 97 472 XX XX +380 97 472 4966
Одеса
Продавець: РемонтОкон
Заміна підвіконь і відливів
Заміна підвіконь і відливів умовно ділиться на кілька етапів:

Проводяться виміри для забезпечення максимальної точності;
Демонтаж старого елементу, який проводиться із запобіжними засобами для того, щоб завдати якнайменше руйнувань віконному отвору (його нижній частині);
Монтаж нового підвіконня або відпливу, під час якого всі порожнечі після установки виробу на місце для теплоізоляції повинні бути заповнені монтажною піною.

Установка підвіконь — важливий момент в процесі монтажу пластикових вікон. Часто неправильно встановлене підвіконня створює грандіозні проблеми: це і холодне повітря, проникаюче в щілину між вікном і підвіконням, і волога, яка просочується під підвіконня.

Вам потрібна заміна підвіконь, якщо:
Підвіконня лущаться і тріскаються;
Під впливом тепла підвіконня «пливуть», втрачаючи форму;
Підвіконня занадто вузькі, і на них неможливо поставити кімнатні квіти.

В інших випадках заміни підвіконь можна уникнути і виконати їх ремонт. Що стосується відливу, то дуже часто неправильний монтаж приводить до додаткових витрат власників квартири. Його заміна, хоча і здається на перший погляд досить простою справою, але необхідно вдатися до допомоги фахівців.

Відливи можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Всі вони мають свої переваги і недоліки. Вважається, що пластикові краще гасять шум дощу. Алюмінієві прослужать більше двадцяти років, хоча і пластикові згідно їх технічним характеристикам служать п'ятнадцять - двадцять років. Відливи з оцинкованої сталі з полімерним покриттям не менш популярні, але навіть якісне покриття оцинкованого, може з часом змінити свій колір через те, що дощова вода стає більш агресивною. Значно рідше зустрічаються мідні. Крім високої вартості, вони мають ряд недоліків, пов'язаних з хімічними властивостями матеріалу. Зате їх велика перевага — саме довговічність.

Заміна відливу знадобиться, якщо старий за якихось причин більш непридатний для виконання своїх функцій. Наприклад, проіржавів, або втратив зовнішній вигляд. В останньому випадку заміна часом обходиться дешевше, ніж його реставрація.

Досвідчені фахівці "Вікна-сервіс" прекрасно знають всі тонкощі і нюанси, пов'язані із заміною підвіконь і відливів, і завжди звертають на це увагу. Тому підвіконня та відливи, змінення нашими фахівцями, ніколи не створять Вам ніяких проблем.
Технічні характеристики
Артикул26341
Оновлення: 16.03.2024
Додано: 24.02.2013
Ідентифікатор: 26341

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії РемонтОкон - 10 позицій
Виробництво вікон Viknar`off